Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Sylwester w klubie Sfera 7

Ilość postów: 11 | Odsłon: 2474 | Najnowszy post
  • Sylwester w klubie Sfera 7

Witam

Tegorocznego Sylwestra spędziliśmy z zoną "niestety" w klubie Sfera 7. Niestety bo jesteśmy bardzo rozczarowani ponieważ od samego wejścia byliśmy zawiedzeni gdyż właściciel lokalu zamknął całą górę lokalu i wszyscy zostali ściśnięci na dole. Oprócz tego mieli nie być wpuszczani chłopaki w strojach sportowych i niepełnoletni a tak nie było bo na parkiecie było kolorowo od lampasów i pasków. Najgorsze jednak było to że do ceny bilety (przypomnę 20 zł) było wliczona lampka szampana tylko zamiast kieliszka był plastikowy kubek a samego szampana w tym kubeczku było raptem na małego łyczka a o smaku nie będę wspominał bo totalna porażka. Mało tego musieliśmy się prosić i dopytywać o tego szampana i bo barmani mówili że jeszcze za wcześnie i prawie 2/3 lokalu między innymi i my dostaliśmy tego szampana dokładnie 6 minut po 12.

Wiele do życzenia pozostaje też sam Dj i jego muzyka. Od jakiś 20 lat chodzimy na dyskoteki ale wczorajsza muzyka to jakieś disco polo przeplatane z piosenkami sprzed czasów naszych rodziców.

Podsumowując to stanowczo odradzamy zabawy w klubie Sfera7, my na pewno już prędko tam nie zawitamy wiec trzeba będzie jeździć do Kielc bo w naszym mieście nie ma gdzie się dobrze zabawić a szkoda.

Pozdrawiam wszyskich

neo32
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Sylwester w klubie Sfera 7

To nie przychodzcie nikt tam na was czekał nie będzie:)

Gość_neo33
      Zgłoś
      Odpowiedz

Witam , widzę że znów zaczynamy narzekanie jak przystało na Ostrowiec niestety.

Drodzy ,,klubowicze'' sami tworzycie taki klimat w klubie że muzyka jest taka a nie inna bo 70 % ludzi którzy się bawią sami proszą o taką właśnie muzykę - przeciesz gra się dla ludzi więc grają większość na życzenie byłem na tej imprezie i disco polo jak tu poprzednik pisał nie leciało moim zdaniem muzyka była różnorodna i oto chyba chodzi.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jak chcesz lepszy alkohol i towarzystwo to wybieraj lepsze lokale, gdzie za osobę nie płaci się 20 zł tylko od 200 wzwyż.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jak ci nie pasuje to nie przychodź. Ale masz problem ...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Sylwester w klubie Sfera 7

Bardzo dziwne - od 3 miesiecy prosze dj'a (i z tego o zauwazylem nie tylko ja) zeby pościł Rnb i jakos doprosic sie nie moge - tak wlasnie graja tam "dla ludzi".

Gość_Pawel
          Zgłoś
          Odpowiedz

Prawo Paweł. Ja też wiele razy prosiłem o R'n'B i nawet postawiłem DJowi piwo. Po 2 godzinach od mojej prośby wyszedłem z lokalu (ok godz 3.00 ).

Ale co tutaj oczekiwać od Sfery7 Mieli być kelnerzy toples jakiś czas temu i nie było. Ludzie mocno zdenerwowani (dobrze ze nie byłem).

Następna impreza świąteczna na plakacie pisało 10zł j przychodze a właściciel taki starszy facet mówi że 20zł. Zrobiłem w tym zwrot i do Starachowic.

Co do dresów i małolatów to każdy chce się pobawić. Oni noszą dresy a ini Jeansy z ciucholandu. Jak było kolorowo to chyba nastrojowo, bo taki powinien być Sylwester.

Jeśli ktoś Wam daje kubeczek czegoś a Wy pijecie to BRAWO... a nikt Was nie zgwałcił? Alkohol tylko swój i żadnych mieszanin.

Gość_Tomek
            Zgłoś
            Odpowiedz

to jezdzijcie do innych miejsc tam na pewno wam beda grac to co chcecie heheheh wszyscy maja grupe z was chyba

Gość_:)
              Zgłoś
              Odpowiedz

a gdzie ta sfera jest?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

gdzieś chyba tam na kilińskiego chyba :)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Dawne kino hutnik na kilińskiego na przeciwko groszka lub jak kto woli dawna scena.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę