No chyba żeby gościu 17:29 zechciała zająć się zgwałconymi w Niemczech przez uchodźców kobietami w tę nadchodzącą noc sylwestrową. Ale zapewne będzie ciiiisza.
Skaldowie to wysoka klasa ale o tym możemy tylkp pomarzyć
W służbie zdrowia jest dobra zmiana - nie ma kolejek do specjalistów. TVP nie oglądasz?
W której TVP żeś te brednie słyszał gościu z 17:42.Mażesz tak z nudów jak małe dziecko po scianach?
Gościu 17:42 w dość nieudolny sposób próbujesz odwrócić ... kota ogonem// a TVP oczywiście z przyjemnością oglądam codziennie od trzech lat
Mój Boże, ale bieda, nie będzie Sylwestra?! I na co tu złożyć doniesienie do prokuratury lub na policję?
Bardzo, bardzo, bardzo staram się zrozumieć mentalność ludzi miasta OSTROWIEC i nijak mi to nie wychodzi. Co to jest?
Dlaczego nikt mi nie odpisał do tej pory? Nie wiecie, co chcecie? Rozumiem, że korzenie wasze w okolicznych wsiach, ale cały świat poszedł do przodu, rozwija się, a wy nadal w tej wsi?
Ale kto i na co ma odpowiadać, bo jak co to ja chetnie tylko muszę wiedzieć.
Cieszmy się że mimo schodów staroście chce się jeszcze coś zorganizować a nie tylko krytyka ...że pod Eklerkiem. Przecież było świetnie. A w sumie to może ostatnie imprezy bo jak przyjdà islamiści, homo i inni to z UE to i tego już nie będzie ? Tylko muzyka... z meczetów?
20:10. To już masz pytania:
1.Dlaczego tak nienawidzicie innych ludzi?
2.Dlaczego nie staracie się żyć w jedności, szanować się, a nie tylko podpieprzać, donosić, dokuczać, to jest chore, w żadnym mieście tak nie żyją.
Bo my Ostrowczanie dobrze czujemy się w naszej wsi.A jak tobie nie pasuje,Adie
20:12.To raczej tobie pasuje(nie prowokuj, bo polecę takim tekstem, że sąsiedzi będą się śmiać z ciebie przez pokolenia), a miasto, to przede wszystkim jedność i kultura. Na Ciebie pod względem kultury nie możemy liczyć, to zostań tam gdzie jesteś, albo się dostosuj. Facet, jest XXI wiek... kojarzysz?????????????
To raczej ty prowokujesz,i nie strasz bo się wiesz co.
Tego zjawiska się nie da zrozumieć.To jest bardziej skomplikowane niż trójkąt bermudzki
Gościu 20:24 ja osobiście nie odczuwam nienawiści do innych ludzi, chyba że są bandytami, złodziejami i znęcają sie nad innymi stworzeniami Bożymi.
Na drugie filozoficzne pytanie odpowiedź opiewa na wykład akademicki więc rozumiesz. Ale w skrócie dlatego , że wszyscy wzajemnie się podpieprzamy, donosimy, dokuczamy. Wszak przecież Pan Bóg nas stworzył niedoskonałymi i grzesznymi. I nie jest to przypadłość tylko Ostrowca, choć nasze miasto ma spuściznę miasta proletariackiego (hutniczego) to jednak niesie za sobą spory bagaż złych wzorców.
Tero na Topie Sławomir i Magiera , co robic tero ... morde od rana drzesz nigdy niepukasz w drzwi loda nierobisz mi i te sprawy ...