Hej
Czy wie ktoś co się będzie działo na Rynku w Sylwestra?
Pozdrawiam
Czyli będzie bananowy song.To ja muszę tam być,bo lubię duże banany.
Nie będzie Sylwestra na Rynku, bo zgodnie z cytowaną wypowiedzią nie mogą być tu organizowane imprezy masowe. Oto cytat wypowiedzi "Anna Targowska, naczelnik Wydziału Mienia Komunalnego ostrowieckiego Urzędu Miasta tłumaczy także, że z ich oceny wniosku wynika, że ma to być impreza mająca charakter masowy. – A przyjęta zasadą jest, że pod tego typu imprezy nie jest udostępniany Rynek ze względu na swoje położenie i panujący tam ruch." Sylwester jest imprezą masową więc skoro miasto utaliło zasadę, że imprezy masowe nie mogą być na Rynku to przecież sami tych zasad nie złamią. Nawet nie wypada aby łamali swoje zasady.
Zrobi się dwa, jeden pod leklerkiem pan starosta a drugi na rynku pan prezydent.
Przecież na Rynku nie mogą być organizowane imprezy masowe. Trzymajmy się zasad. Pewnie w parku miejskim.
To już lepiej niż Krawczyk. Bałam się że się chłop rozsypie i na dodatek playback
Dla starszych panów którzy w tym mieście zostali,starsi panowie śpiewają.
Młodzież bawi się w większych i fajniejszych miastach,gdzie są zorganizowane zabawy np. Kielce,Tarnobrzeg. Zdrowego roku nowego dla pokolenia starszego,w telewizji sobie pooglądajcie nie trzeba z domu wychodzić bo potem w kolejkach do specjalistów będziecie tylko stać do wiosny.Po co wam to?
Dla młodzieży która wyjechała do Zakopanego będzie śpiewała starsza pani może nie o bananach a o Małgośce
A ilez mozna lat ta Małgoske śpiewac i tego słuchać o losie!!!! co za ...
Jedynie co mi się podobał sylwester to jak śpiewali Skaldowie.Od tamtej pory z roku na rok jest tylko coraz gorzej.
Francja.W Paryżu na ulice wyjdzie blisko 8 tysięcy policjantów i żołnierzy.
Niemcy.W Berlinie powstaną strefy bezpieczeństwa dla kobiet.
Wielka Brytania.W londynie postawią betonowe zapory.
Polska.IMGW ostrzega przed śliskimi drogami.
Ach, ten polski "zaścianek"... ;-)
Już po nowym roku komisja europejska zajmie się tymi śliskimi drogami.Tym bardziej że wzdłuż takiej drogi stoją BIAŁE słupki a na jednym widziano tabliczkę z liczbą 88.