witam , czy może ktoś się orientuje gdzie tanio w Ostrowcu Św można spędzić sylwestra 2014|2015 lub w okolicach Ostrowca w odległości max 20km chodzi mi o jakiś bal sylwestrowy tanie lokale do 300zł od pary maximum
jesli ktoś wie to niech napisze bardzo proszę
My idziemy do KAMELEONA w Jacentowie, byliśmy w tym roku na weselu i bardzo Nam się podobało :)
mysloł by kto ze i prowda :)
my tez idziemy do Kameleona:)_ WITAJCIE:)
Witam my tez do Kameleona idziemy :) widze ze bedzie paczka z Ostrowca fajnie
Proponuję nowy lokal Praski Dom kolo Sienna. Ma być bogate menu i będzie dobry zespół. Informacje na stronie www.praski-dom.pl
Idziemy całą paczką do Smykowa. Cena się nie zmieniła i jak co roku jest autobus gratisowy na przywiezienie. Zresztą, jest ogłoszenie w " Ostrowieckiej" to dzwoń.Ja już zarezerwowałem stół na 12 osób.
w Goździelnie w domu weselnym "SŁOWIK" - 300zł od pary a wyżerka na full...
Villa Verde koło Sienna, to Stara Wieś dokładnie. Niecałe 300zł,jedzenie do oporu i świetna zabawa tj w tamtym roku mam nadzieje:-)
O jeśli chodzi o Smyków , chcieliśmy jechać z Ostrowca autobusem ale nie było bo za mało osób. Z tego co słyszałam to nie za bardzo, ludzi mało.
Ja tam wolę jak jest mniej osób, przynajmniej ciasno nie jest a jak raz byliśmy w jednej restauracji (nie będę pisać gdzie) to był taki ścisk że tańczyć się nie dało. Jak się idzie ze swoją paczką to zawsze jest fajnie, bez względu na to gdzie to jest. Przynajmniej ja mam takie doświadczenie.
no dobra... a organizuje ktoś zwykłą zabawę sylwestrową, bez tego całego splendoru, sztucznych kreacji i sztucznych zachowań (do momentu zadziałania alkocholu)?
Ciekawe co będzie za te 300 zł? oj żeby nie było potem narzekania...