Opinie dotyczące sylwestra w Venus :)
Dzik który miał tyle wspólnego z dziczyzną co ksiądz z celibatem :)
Obsługa, która była bardziej zainteresowana zabawą niż obsługą klientów (problem z odebraniem kurtki wydawane obce ubrania), problem z klimatyzacją ogólnie 3- pieniądze nie warte imprezy... :)
wiec przyszedles z imprezy i napisales odrazu opinie,nie placz nad rozlanym mlekiem bo to nic nie da,jaka cena taka zabawa
No nie przesadzaj byłem i powiem tak: jedzenie bardzo dobre, pokaz sztucznych ogni zaj...sty, obsługa miła i w miare ok, jedynie zespół słaby. A obsługę to widziałem bawiącą sie jak ich zespół poprosił na jedną piosenkę za podziękowanie. Na początku było trochę problemu z klimą ale jak sie ma dobrą ekipę do zabawy to jest ok ale jak sie jest snobem to sie nie idzie spać po imprezie sylwestrowej tylko sie na forum wchodzi i marudzi, 4:43 - gratulacje!
Witam, również byłam na imprezie sylwestrowej w Venus. Było bardzo fajnie i nie ma do czego się przyczepić. Jedzenie na 5(nigdy nie jadłam tak wspaniałego mięsa zawijanego w boczek) bardzo dużo przede wszystkim,krewetki, owoce z czekoladą, różne rodzaje serów co zrobiło na mnie bardzo duże wrażenie.
Obsługa- dziewczyna która obsługiwała nasz stół bardzo sympatyczna, uśmiechnięta, na każdą naszą prośbę reagowała więc nie mam się do czego przyczepić.
Pokaz ogni bardzo fajny, dużo petard!!!!
Dziczyzna bardzo mi smakowała choć pierwszy raz jadłam takie mięso.
Imprezę całą oceniam na 5.
Ja i moi znajomi są bardzo zadowoleni( nie myślcie że było nas dwie pary, bo aż 10 więc już trochę jest i każdy miał takie samo zdanie)!!!
Serdecznie pozdrawiam, A.
Sylwester zajefajny !!! wszystko na wysokim poziomie zespol rewelacja !!! dziekuje
sylwester w tym roku dla nas masakra bylismy w pare par i nigdy wiecej naprawde.do wlascicielki orkiestra nie warta tych pieniedzy jedzenie normalne,osluga fatalna......................
Popieram przedmówce.
niewiem co z ta krytyką różnych zespołów , ale naoglądają sie tacy delikwenci tv i myslą że zespół zagra tak jak ,,gwiazdy" które piłują przysłowiowe 10 kawałków całe życie i grają koncert godzine a nie 12-16 godzin i jeszcze obsługuje je sztab ludzi,człowiek jest tylko człowiekiem
nie ma sie co przejmowac po to jest forum ze kazdy pisze opinie,jeszcze sie taki nie urodzil zeby wszystkim dogodzil
Nasza grupa była bardzo zadowolona z imprezy posiłki spoko obsługa ok zespoł fajny tylko troche z tym dzikiem nie bardzo ale ogolnie na 4+
a chacie odwołany był sylwester
Powiem szczerze nie lubię chodzić do Venus, otoczona hurtowniami w koło i w polach nie wiem co wam się tam podoba, porażka
W Chacie Magnoli podobno był sylwester na dwóch salach , ponoć bardzo dużo ludzi tam poszło
hmmmm wszystko na nie.... to po jaka cholere ludzie siedzieli do godz 7.00 rano, jedli, pili i nawet tanczyli przy beznadziejnym zespole. Mi jak sie cos nie podoba to poprostu ide do domu o normanej porze a nie siedze, wybrzydzam, krytykuje i nerwy psuje sobie i komus. ZENADA!
Na tym forum to Ostrowczanie tylko krytykują wszystko i wszystkich, w ogóle to wychodzi na to że u nas w mieście to wszyscy i wszystko jest złe, śmieszy mnie to już.
Przyglądając sie waszym opiniom zastanawiam sie nad jedna rzeczą.. mianowicie czy za taka krytyka nie stoji konkurencja i jej zazdrość?? po co np. zachwalac lokal Venus i na nastepny rok dac im full ludzi lepiej obsmarowac i porozbijac po innych knajpach. Po co chwalic zespol z innego miasta jak mozna mu zrobic taka reklame aby wiecej tu nie zagral bo wypiera miejscowe zespoly... jeszcze nikt sie taki nie urodzil aby dogodzic wszystkim. PS. po co siedzieliscie do 7 jak sie nie podobalo? Rączka w gore dziad sie bawi - ponoc tak mowią . pozdrawiam