Bałtów Zajazd Pod Jarem 370 zł odwóz do Ostrowca gratis
ciekawe czy znow jakis zespół przyjedzie do ostrowca zagrac na rynku ... ale wg mnie fajnie by nawet było ale wtedy jakby ten zespół grał disco polo ale tez rowniez inna muzyke;) zeby ludzie sie dobrze potancowali a szczegolnie jak spadnie snieg i bedzie mroz to zeby sie troche rozgrzali podczas tych potancowek ...
Sylwester w Bałtowie jest organizowany w dwóch wariantach: bal sylwestrowy 450zł/pary, bal sylwestrowy + możliwość jazdy na nartach do godziny 22.00 500zł/pary. Wystarczy wejść w link poniżej i wyświetli się opcja sylwestra w Bałtowie:
W Perspektywach sylwester 150 zl od osoby, 4 dania ciepłe i zabawa z DJ'em
ja kożystając z http://wymarzonysylwester.pl/jak-zorganizowac-sprawnie-sylwestra-na-wlasna-reke/ organizuje sylwestra w moim duzym mieszkaniu i z pewnością wyjdzie Taniej, po znajomości kolega pogra nam pare utworków i sam się pobawi i mam nadzieje, że będzie udany :)
Co myslicie o Redzie?będzie tam fajnie czy raczej sztywno?
:)
zgadza sie
Czemu grubo przesadzone.... ? Konkurencja ?
Gość "Ona" z 05.11.2013 na czym grasz w tym zespole? czy może to pani śpiewająca?
No coz w okolicach Ostrowca jest tak srednio, moze lepiej troszke dolozyc i wybrac sie na sylwka www.juwentur.com/SYLWESTER-k191-0-3-default.html gdzies do Wilna, czy Lwowa? Nie jest to przeciez tak daleko. Albo chociaz w nasze poczciwe Gory :) ja sie tam powaznie zastanowie czy chce w ta jedyna noc w roku ogladac nasze hutnicze kominy czy Kasprowy Wierch :)
Z wielką przyjemnością zapraszamy Państwa do spędzenia ostatnich dni roku 2013 w hotelu Carpatia Bieszczadzki Gościniec.
Więcej informacji na stronie www.bieszczadzkigosciniec.pl
Pozdrawiamy!
Co roku bywamy na Sylwestra w gościnie w Smykowie i tam się też wybieramy w tym roku, zwłaszca że cena nie zmienia się od dwóch lat, ale co do zabawy i wszystkiego, to wyśmienicie, jest co wspominac
ja tu widze tylko Bałtów i same reklamy, co z tym Ostrowcem?
Ludzie jak piszą to inni myślą że REKLAMA. Dajcie z tym spokój że co piszemy to zaraz REKLAMY. Śmiech...
Gościu Darol, dobre miejsca nie muszą się reklamować ;)
dokładnie, jak cos dobre to reklama jak cos zle to tez reklama, ludzie tutaj wyrazamy swoje opinie :) a wracając do sylwestra w Bałtowie u P.Lichoty, to on nie potrzebuje reklamy nawet w gazecie ostrowieckiej :)) hehe
w Ostrowcu chyba będzie marnie w tym roku, coś mało ofert, może powód, że nie wypaliły poprzednie imprezy?