Gdzie można się wybrać w tym roku na bal sylwestrowy? Jaki lokal możecie polecić? Ostrowiec i okolice, proszę o rozsądne odpowiedzi:)
Ja polecam AN-ULKA w Baćkowicach...byłam tam 2 razy na weselu w tym roku i bardzo mi smakowało jedzenie...obsłudze również nie można niczego zarzucić... Idziemy tam na Sylwestra w tym roku, zobaczymy jak będzie...
a moze ktoś zna fajne miejsce w Ostrowcu?
Perspektywy klub, a teraz dodatkowo restauracja, co roku są fajne imprezy sylwestrowe
Polecam ,,Pasję,, w ubiegłym roku zabawa była przednia...jeszcze jak zagra ten sam zespół Sukces rewelacja :)
no z tą rewelacją odnośnie Sukcesu to grubo przesadzone
ja slyszalalm cos o balu u Lichoty w baltowie, mógły ktoś co nieco przybliżyć? jak to jest z tymi busami podstawionymi i ogólnie cała organizacja? :)
Polecam Zajazd Pod Jarem w Bałtowie , w tym roku będzie na jednym poziomie - nowa sala , w zeszłym roku był rano podstawiony bus odwoził gości do Ostrowcas ,Sarnówka, podobno ma być tez w tym roku .
Byłam 2 lata temu i było SUPER , ale no właśnie ... Bus był podstawiony o 5 i uważam, że za wcześnie, skoro orkiestra gra do 6.00.
ciekaw jestem tego Bałtowa ktos ma info?
orkiestra to jest dęta:)
Dobra niech będzie zespół. To już czepianie się, ale co się dziwić. Nic się nie ma do powiedzenia , to innym się wytyka. Taka mentalność. Zazwyczaj tak mają ludzie z kompleksami lub z wybujałym własnym ego.
do 20:59 chyba tacy jak ty
nie pod jarem, mnie interesuje u lichoty
Magnat fajnie bo są dwie sale taneczne.
bardzo fajnie jeszcze zeby bylo co zjesc nie tak jak na pierwszym sylwestrze jaki byl
najlepiej na miejscu nie jezdzic po jakichś wsiach
A co ?? , nie było co jeść ??? Ja bylam już 2 razy u nich na sylwestrze i jakoś nie wyszłam głodna i w tym roku też wybieram się tam bo mają orkiestrę , a na drugiej sali DJ-a i możemy sobie wybierać muze co mi pasuje.