w Baltowie na stoku to 400 zl a nie 370
znalazłam ciekawą ofertę: na dwóch salach tanecznych, na jednej zagra profesjonalny dj na drugiej zespół muzyczny na żywo, fajny pomysł.
Moniko,czyżbyście nie mieli chętnych i darmową reklamę robisz?Zapomniałaś cen dopisać :)
każdy pisze co wie to źle? Gosciu nie czepiaj sie dziewczyny. Ehh tylko nie napsała gdzie? W skaryszewie?
gość 11:09 a tobie o co chodzi? niech sobie piszą co chcą, też jest akurat istotna informacja, bo jak dla mnie jednak z tym dodatkowym dj-em nie wiem czy to się sprawdzi, wolę jednak jak jest wszystko na jednym parkiecie, łatwiej się zintegrować z innymi ludźmi bo nikt się nie rozchodzi po innych salach i jest lepsza zabawa
w Skaryszewie podobno jest 5 sal i 5 zespołów :)))))))))))))
Kto jedzie do Skaryszewa na Sylwestra?
a nie wiecie gdzie gra Sektor?
bez sensu pomysł, bo czasem to na parkiecie u jednego lub u drugiego nie ma nikogo
No właśnie nie mylcie stoku - 400zł z Zajazdem Pod Jarem - 370zł
Gościu z w wczoraj 7:55 ciągle mylisz ceny Zajazdu Pod Jarem - 370zł!!! nie 400 czyżby Ci bardzo zależało na zmyleniu gości?
a wie ktos co i za jaka cene w restauracji Venus?
Szwajcaria Bałtowska 400zł/para - bez stoku, 450zł/para z możliwością korzystania ze stoku. Zespół Nocne Alibi. Dla zainteresowanych link: http://www.juraparkbaltow.pl/
W venus 400 zł 5 dan gorących do tego przystawki itp...a i butelka wódki na pare
Vódkę to chyba w każdym lokalu rozdają :)
Venus organizuje coś w ogóle?
dobrze już wszyscy wiemy gdzie i za ile teraz może pora wpisac przedzial wieku bo w redzie w ostatnim roku przedzial wieku to 40-50 niech mlodzi pisza gdzie kupuja bilety i gdzie sie wybieraja