To pewnie była balanga.
Restauracja Cyganeria Skaryszew ul.Piaseckiego 11. tel.48/610-30-47 kom.792-499-741 szczegóły www.cyganeria.pl
Chyba pomyliłeś lokale. Ja byłem na sylwestrze w Magnacie i jestem bardzo zadowolony zarówno ja jak i moi znajomi. Jedzenia było dużo i smaczne. Zespół grał super. Nasz cały stół był bardzo zadowolony. Polecam ten lokal.
no tak....bomba sylwester. wybor pary nocy...korona z papieru... zalosne. chyba tylko wam sie tam podoba. jesli jedzenie i zespol byl ok to nie macie smaku i sluchu chyba.
ja polecam paanorame.super zabawa jedzenie i obsluga
dzwoniłem do magnata 200zł/osoby stół dania gorące, szlachecki jest i fontanna czekoladowa, tyle zapamiętałem :) aha i zespół Concord 5osób na żywo grają tak mi powiedzieli.
Dają upusty przy grupach ale nie pamiętam dokładnie co i jak bo nas jest tylko 6osób.
ludzie bylismy w magnacie jak byl otwierany pierwszy rok myslelismy ze na pierwszy raz bedzie okey i porazka nie bylo co jesc wszystko w galarecie odswiezane,nawet napoju i soku po 22 godzinie juz nie bylo.placki okropne nie do zjedzenia.Zaplacilismy do tego taksowke i to byl najwiekszy idiotyczny sylwester NIGDY W MAGNACIE.to co ci mowi wlascicielka to bzdura.nic sie nie sprawdza.
Mi się rycerze podobali, muzyka fajna, jedzenie też nam smakowało i na pewno nie było odświeżane bo rozpoznałbym na wstępie. Jedzenia było sporo, napoi także. Było bardzo dużo osób i moi znajomi w następnym roku też tam się wybrali, więc musiało być dobrze. Ja z żoną nie poszedłem bo nam się maluszek urodził. Może Ty dziwna jesteś za dużo wypiłaś i przesiedziałaś w łazience.
Ja z czystym sumieniem mogę polecić magnata.
Nam nic nie brakowało, ogólnie elegancko.
A głupoty Aniu możesz pisać ale nie tutaj, najlepiej trzeba sprawdzić samemu.
To co zauważyłem uprzedzona jest do Pani właścicielki. Ja jej nie widziałem ani razu a Ania z nią rozmawiała i jeszcze może flaszeczkę razem wypiłyście.
Novum - Zespół Szarotka - 400zł
Hotel Red - Riva Band -
Bałtów - Zespół Retus - 400zł
Pasja - Zespół Sukces - 400zł
Pałac Tarnowskich -
Hotel Gromada -
Magnat - Concord - 400zł
Wichrowe Wzgórza - Trio Masters - 250zł
Panorama -
Pod Różą -
Leśne Kąty - Rytm - 400 zł
Gościna Boksycka - Alba Band
Słowik - Zespół Calvados - 350 zł
Gościna Smyków - Market - 370zł
Regassa - 400zł
Victoria -
Gościu 22:00 podajesz niewłaściwe ceny i wprowadzasz ludzi w błąd. Najlepiej samemu zadzwonić i zapytać. Może gdzieś uda się rabat uzyskać dla większej grupy.
Gościu z 22.00 w Bałtowie wZajeżdzie Pod Jarem owszem gra RETUS , ale cena 370zł/para , odwóz rano do Ostrowca gratis ,dają 0,5l alkoholu na parę , 5 dań gorących , stół wiejski
w łysicy 360
Ceny jeśli wpisujecie to sprawdzone a nie z sufitu.
Oj nie z sufitu z ogłoszeń lub informacji prasowych :)
Mam inne informacje.
Jeśli się upierasz to je sprawdż gościu Marcin
To słabo czytasz te ogłoszenia...gościu Marcinie
w panoramie 380zl. gra zespol Lider. fajna mloda orkiestra.bylam na weselu gdzie grali i wydaje mi sie ze to jeden z najlepszych zespolow w ostrowcu.a co do lokalu to pelen profesjonalizm. z calego serca polecam.mialam tam 2 lata temu wesele ipozniej chrzciny takze wiem co polecic. super obsluga.