za 400 zł nakupcie sobie łakoci do domu to wam starczy na cały tydzień albo i dłużej :)
sylwester to powinien kosztować maks 200 zł od pary, wtedy miałoby to rację bytu
Gościu z 09:18 podajesz błędne ceny.
myślę, że w tym roku to pare tych sylwestrów może nie wypalić, jeden z tych wymienionych tu wyżej na pewno, mam na myśli lokal, który dobrał się idealnie z zespołem o którym myślę, ciekawe czy myślicie to co ja ? :)
Czytając post 10:39 nie wiem co myślisz?
gość 11:07 hahahaha ten koment mnie powalił, humor do końca dnia :) dzięki
Do gościa 11:48 jak to nie wiadomo czym można kogoś powalć Ha Ha
a co z Victorią? wiecie kto organizuje sylwestra i za ile ?
novum 400, stok w baltowie 400 a z nartami 450, pasja 400, regasa 400, katy tez 400
I w Skaryszewie też 400, a trudno w ogólne porównywać jakiegokolwiek ostrowieckiego Sylwestra do tamtego...
Jest tam 5 sal z róznymi rodzajami muzyki, pomiędzy którymi można swobodnie się przemieszczać. Tylko stolik, przy którym się siedzi i je jest przypisany do jednej sali, a tańczy się, gdzie się chce. Jest sala dyskotekowa, góralska, i trzy z zespołami na żywo. Jedzenie jest smaczne, obsługa przemiła, wnętrza bardzo ładne, a atmosfera świetna:)
Serdecznie polecam!:)
zespół RETUS gra w Bałtowie w ZAJEŹDZIE POD JAREM
a jak z ceną i kto gra w magnacie bo tam jeszcze nie byłem może warto bo z tych wszystkich wypisanych tylko riva band i sukces do polecenia
a my ze znajomymi jedziemy do Zakopanego ;D i w 1000zł spokojnie się mieścimy.
ana, chyba chciałaś powiedzieć Szarotka :)
ana ale mnie rozbawiłaś :)
Hej gość 19:45, please daj jakieś namiary na tego sylwestra w Skaryszewie, gdzie to jest dokładnie? masz jakiś tel?
do kjolegi, ktory nie byl w magnacie...
lepiej nie idz i nie przekonuj sie na wlasnej skorze jak robia ludzi w balona.
bylismy rok temu z ekipa. mnostwo ludzi. nawet jedna nie byla zadowolona ani z obslugi, ani jedzenia, dali cos byle dac, naobiecywali ze bedzie cos innego. porazka, a zespol to juz calkiem... szkoda ze nie pamietam co za zespol gral ale na wiejskie bale nawet sie nie nadawal
Witaj gościu ja byłam w Magnacie rok temu na Sylwestrze. Było nas 26osób i nie ma się do czego przyczepić, piękna sala i bardzo dobre jedzenie. Więc nie pisz bzdur. Jedyne czego nam brakowało to wiejskiego stołu. A tak to super.