gość 21:39 a co cię tak cieszy?
uuuuuuuuu, naprawdę w Panoramie odwołali? jesteście pewni? to niezawesołe wieści tu czytam, szkoda by było, bo my tam właśnie mieliśmy rezerwować po świętach, to jeśli by to była prawda to będziemy musieli zmienić plany, na stronie Panoramy nic nie piszą na ten temat, normalnie jest plan sylwestra, może komuś się pomyliło? no cóż będziemy dzwonić po lokalach po świętach, zobaczymy gdzie się uda pójść
na 100% dzwonili do mnie z informacją, że się nie odbędzie.
DOM WESELNY ELZA W OPATOWIE POLOECAM. TANIO I FAJNIE
a kto bedzie jechal do opatowa czlowieku...........gdzie
a za ile w tym Opatowie?
w magnacie odbędzie sie sylwester i są jeszcze miejsca.
A może ja zapytam gdzie nie ma już miejsc na sylwestra??:)
w Magnacie nie polecam bylismy tam tylko duzoa sala nic wiecej ciekawego.pisac nic nie bede o jedzeniu bo szkoda slow znowu ktos napisze ze konkurencja.
Asiu Ty znów swoje. My byliśmy i nam się podobało, krótko i na temat było bomba, a jeśli Tobie nie to przykro mi. Każdy ma swoje gusta i guściki.
Najważniejsze jest towarzystwo, a reszta sama przyjdzie.
Pozdrawiam Cię i życzę udanego Sylwestra ;) Nie ważne czy na sali czy na domówce, ważne żeby dobrze się bawić :)
dobre pytanie gość 18:11 :) bo wszędzie są miejsca
ja mialam zarezerwowane w panoramie i odwolali sylwestra zastanawiamy sie we dwie pary gdzie isc jutro zadecydujemy napewno w ostrowcu a nie poza granicami.
my siedzimy w domku w tym roku nie mamy za co isc smutno
DOM WESELNY ELMA CENA 250 ZL. OD PARY W TYM TRANSPORT OSTROWIEC - OPATOW - OSTROWIEC. POLECAM
gdzie jeszcze odwołany sylwester??
NIE JEST NIC ODWOŁANE W ELMIE. MOZNA SIE ZAPISYWAC NADAL, TRANSPORT GRATIS
a w Perspektywach? bedzie sylwester? jak tam jest?