w wichrowych to chyba mało osób, tyle co słyszałem, a co myślicie o Novum? ja jeszcze nie wiem gdzie iść
My z żona idziemy do Venus i z tego co wiem to będzie komplet ... ogólnie to uwagi w stylu dziwny zapach , czy sala za niska i w ogóle i w szczególe beee to wyraz tych co idą raz gdzieś a pózniej opowiadają jak to jest tam żle i w złym stylu .Wiem bo sam mam takich znajomych co im żaden lokal na Ostrowcu nie odpowiada a w d...pe byli i g.....o widzieli.
dajcie już spokój z tymi sylwestrami, wiemy gdzie są i niech każdy idzie gdzie chce, i wydaje kasę na co chce
JAk dla mnie 300-400 zł to jest masakrycznie dużo jak na ostrowieckie sylwestry jeszcze z tym co chca zaprezentować i co chcą podać...
Wlałbym te 300-400zł wydaj i zrobić niezłą domową impreze ze swoimi znajomymi z którymi zawsze można się dobrze wybawić wytańczyć :]
no tak duzo, ale pomysl, zaplata za orkiestre kucharki ekipa sprzatajaca kelnerki, zakup zywnosci i sztucznych ogni no i jeszcze troche zysku tak? wydaje mi sie ze te 300zl to nie tak duzo, caly rok na to pracujemy i raz do roku mozemy sobie na to pozwolic, takie jest moje zdanie. :)
masz racje Paulla ja tez uwazam ze raz w roku mozna isc na prawdziwego sylwestra.
chcialbym isc do magnata zobaczyc ale znajomi mi odradzili nie wiem gdzie zaprosic moja narzeczona.jak sie pyta to mowie ze to niespodzianka,podobno sukienke juz ma a ja jeszcze nie wiem gdzie isc.................
heeh koles dobry jest pisz a podpisuje sie jako jadzia
ojj na pewno inny lokal pisze bzdety.
Widzisz jak to nie fajnie jest oczerniać lokal - piszesz jako mężczyzna a podpisujesz się jako jadzia....znowu konkurencja... ludzie skończcie z tym.
napiszcie, jeśli ktoś wie gdzie sylwester się odbędzie, bo nie mam już siły dzwonić, gdzie bym nie zadzwonił to wszędzie odwołują sylwestra
gościu 17:10 z tego co wiem to w Regasie się odbędzie bo dzwoniłem dzisiaj i udzielili mi takiej informacji
REGASA jest na Sandomierskiej jak CKU .To jest dawna Impresja
Panorama - odwołała imprezę, ale miejsca są w Venus, Pałacu Tarnowskich, Reed
w Venus jest bardzo dużo miejsc, też nie wiadomo czy będzie
a gdzie w ogóle będzie sylwester? i z jaką ilością osób? 10 par?