Ja też byłam właśnie tam na andrzejkach i była super zabawa, także w sylwestra powtóreczka
Ja też byłam na andrzejkach i byliśmy zadowoleni dlatego też na sylwestra również zamierzamy tam iść.
ta orkiestra gra strasznie co w regassie albo sie reklamuje slowik w gozdzielinie albo regassa ludzie kto ma przyjsc to do was przyjdzie.podobno wszedzie jest malo osob.na ogloszeniach ostrowieckich slowik reklamuje sie 10 razy,litosci.
Rzecz gustu mnie się podoba jak graja, a po za tym ile ludzi tyle gustów wiadomo że wszystkim się nie dogodzi . Jedni narzekają że się lokale reklamują to znów że zespoły nie takie . Nie pasuje Ci lokal czy zespół to idź gdzie indziej. Ja tam byłam na andrzejkach i wybawiłam się za wszystkie czasy i na sylwestra również się tam wybieram. Wcale się nie dziwię że się reklamują bo każdy będąc na ich miejscu by robił to samo .
jaki grał w andrzejki ?
Balanga ;)
Ja mało się wypowiadam w takich tematach ale powiem to co wiem :) My z moją drogą małżonką jedziemy pierwszy raz w życiu na sylwestra do Hotelu Panorama, moja najdroższa połowica wybierała miejsce, a ja się z nią zgadzam oczywiście, żeby nie było :) z tego co się dowiedziałem, to jest tam już prawie komplet osób, i chyba jeszcze rezerwują miejsca, ale nie wiem na 100% najlepiej zadzwonić i zapytać, bo niechciałbym wprowadzać w błąd,
Jednak mam w tej chwili na głowie mały problem, a mianowicie sukienka i buty żony, bo żona nie może się zdecydować, czy chce w kolorze czarnym, złotym czy czerwonym , a jak mówię, że we wszystkim jest piękna to wymyśla, a może fiolet :) ale to jeżdżenie po sklepach delikatnie mówiąc to mnie lekko przeraża :) mam nadzieję, że jakoś to wytrzymam, pierwszy sylwester to niech jej będzie :)
Hej Bogdan, ja idę w czarnej ze srebrzącymi drobinkami :) a znajoma idzie w czerwonej, więc, której by Twoja żona nie wybrała to będzie dobrze :)
a ja idę do szkoły do Miłkowa, w ubiegłym roku była super zabawa, jedzenie świetne, muzyka rewelacja no i cena przystępna:)
ja też nie wiem w czym iść na sylwestra :(
za to 3 lata temu wydymali gości i zespól dwa dni przed sylwestrem wtedy to dopiero było super
A co myślicie o restauracji PRZYSTAŃ!! wybieramy się tam ale nie wiem czy warto?
na przystani bylo dobrze 10 lat temu kobieto a nie teraz
bardzo malo w niektorych lokalach jest par nie slyszalam ze w magnacie jest tylko 10 i jaki bedzie sylwester i w slowiku malutko macie jakies informacje jak wplaciliscie gdzie jak jest
Pewnie że mamy ale nie będziemy pisać bo znowu powiedzą, że lokal się reklamuje więc nie ma sensu. Po prostu dzwońcie i pytajcie. Najciemniej pod latarnią a więc tam gdzie najmniej reklamy tam jest frekwencja. Tam gdzie frekwencji nie ma, lokal usilnie się reklamuje. To taka prosta zależność.
Aniu!! zabieraj pieniądze póki jeszcze możesz bo będziesz żałowac!!!
a idzie ktoś do wichrowych wzgórz albo ma jakieś doświadczenia z tym lokalem?