Magnat się ogłasza już od dłuższego czasu np. w Gazecie Ostrowieckiej ale tam reklamują się wszyscy organizujący zabawę sylwestrową, przez głośniki na targowisku, tak że nie sądzą żeby to była kwestia chwili, chyba że obniżyli cenę wtedy można brać pod uwagę scenariusz gościa z 17:59
Ja wybieram się na stok do Bałtowa bo znajomi polecali, no ale tam już od 2 miesięcy nie ma wolnych miejsc, a organizatorka mówiła że impreza na 180 os
wszyscy do BALTOWA JA Bylam i tak jedni w strojach narciarskich na sportowo drudzy w sukniach dla mnie lipa albo prawdziwy sylwester olbo bijatyka na sniegu
masz racje jak bal sylwestrowy to bal a nie jazda na nartach popieram.............
wszędzie pełno wolnych miejsc, w Bałtowie też, ciekawe gdzie te sylwestry w ogóle się odbędą
nie wiem gdzie isc napewno chcemy w ostrowcu a nie w jacentowie czy sudole lub baltowie gdzie kto juz wplacil oferty
hej
czy już ktoś z Was wie gdzie idzie na Sylwestra w tym roku idzie ????
pozdrawiam
bylismy w magnacie ale niewiadomo czy sie odbedzie jedna pani tam pracujaca mowila ze jest bardzo malo osob,jeszcze nie zaplacilismy nigdzie w tym tygodniu gdzies wyruszymy.
w tym ostrowcu to nawet raz do roku nikt nie chce nigdzie isc gdzie nie dzwonie to malo ludzi jest,juz nie wiem...............
Dziwisz się? Ludziska nie mają pieniędzy ubóstwo coraz większe niestety
gość 11:10 chcieć to może by i chcieli, ale niestety takie czasy, zaczyna ludziom brakować kasy, i na pewno wiele sylwestrów zwyczajnie nie wypali bo nie będzie na tyle chętnych, sam dzwoniłem to w wielu miejscach mówią wprost, że rezerwują ale nie dają gwarancji , że sylwester się odbędzie bo jest za mało par
Ja idę ze znajomymi do Regasy . Mają fajną ofertę,jedzonko dobre,lokal też i ważne że na miejscu
bylam w regassie na andrzejkach mnie sie nie podobalo i ten zespol ma ten sam grac na sylwestra co na andrzejkach.nam sie nie podobalo.
nawet ludziom nie chce sie witac nowego roku ..............