a byl ktos moze na sylwestra w Magnacie? jak wrazenia??
my bylismy w magnacie 2 lata temu to nigdy wiecej,nie bylo co zjesc wszystko nieapetyczne.
ja bylam w magancie w tamtym roku . bylo super. w tym roku tez tam ide z paczka. maja fajna oferte
do to super...dołączamy do Was w Novum....bedziemy bardzo widoczni...hehehhe
ja chetnie wybrałabym się do NOVUM ale znajomi nie chcę...zabierzcie nas ze sobą....35latek
My idziemy w trzy pary do Novum.Tam słyszałam że chodzą ludzie do 50tki wiec fanie
dla nas za daleko ......................
Ja byłem w Novum 2-3lata temu i nigdy więcej tam nie pójdę.
Był to najgorszy Sylwester na jakim byłem bo o 23;00 trzeba było się zwijać.Pieniądze wyrzucone.
Ścisk a jeszcze ta woda
I zapomniałem na stole puściutko zakąski do 1 buteleczki
my tez dwie pary mamy ochote sie dolaczyc tylko chcielismy do novum ale ten zespol szarotka kiedys grali u cioci na wsi porazka nikogo nie obrazajac tego nie mozna bylo nazwac muzyka........i dlatego mimo ze sala rewelacja wolimy pasje badz red aby byla orkiestra sprawdzona........
Para 35 latków my idziemy do VENUS , byliśmy tam 4 lata temu i podobalo nam sie .
a my bylismy w venus i mysle ze lokal przereklamowany my idziemy do novum
tak do wiadomości wszystkim, to wszędzie gdzie dzwoniłem idą ludzie w podobnym w wieku, więc gdzie by kto nie poszedł to wszędzie trafi na podobnych gości, a w niektórych lokalach to sylwester jest po prostu niepewny bo jest za mało chętnych, natomiast w novum to czytając powyższe mam wrażenie, że to lokal się reklamuje, w każdym razie to ja bym patrzył bardziej nie pod wiek, bo to wszędzie to samo, po prostu wybrać sobie , żeby pasowało i cenowo i programowo, no i oczywiście muzycznie najbardziej zbliżone pod gusta danej grupy ludzi czy danej pary
my z mezem 25 lat. nie wiemy gdzie isc.. doradzcie cos..
my mamy po 27 lat i idziemy do Magnolii.
Od 25-ciu lat nie wiecie gdzie iść?, wspólczuję, ale najwyższy czas się zdecydować.
Przepraszam za sarkazm, ale najlepiej do łóżka i do dzieła, przywitać Nowy Rok jak należy, najlepszego w nowym roku.
Informacja z ostatniej chwili.
W Magnacie cena 350zł/pary
magnat nie ma gości więc się reklamuje