Nie wiecie może w jakim lokalu gra DJ i jest "młode" towarzystwo? Razem z paczką chcemy iść na sylwestra gdzieś do lokalu, dlatego też inetresuje mnie dobra muzyka i towarzystwo ;-))
też szukamy takiego miejsca:) idzie nas 10 osob wiek 25 lat:)
my mamy po 22 lata i idziemy tam gdzie bylismy w tamtym roku.rok temu gral dj a w tym roku orkiestra.ale sprawdzone miejsce z tamtego roku.................
my w sumie tez i chyba lipa;/
ciekawa propozycja jest w hotelu magnat na jednej sali gra zespół na żywo a na drugiej dj, bardzo fajny pomysł
pomysł jak pomysł, ale jeden parkiet zabiera drugiemu gości, jak się gdzieś rozkręci to któryś nie ma co robić w tym momencie, zaczyna być fajnie i potem część osób idzie gdzie indziej i robi się bez sensu, takie dwie sroki za ogon
w gromadzie chyba jest dj
Myślę, że jeżeli idzie większa grupa to i przy muzyce na żywo się wybawi,sukces imprezy to zabrać ze sobą dobry humor.
masz rację ale raczej źle byśmy się czuli w dużo starszym towarzystwie
no nic może zrobimy domówkę w takim razie ;P
Gościu 20:40 nie wiem co masz na myśli pisząc o starszym towarzystwie. Na imprezach sylwestrowych jest bardzo dużo ludzi w wieku 20+ i 30+ . Jeśli to dla Ciebie starsze towarzystwo to chyba jesteś nastolatkiem ;)
Też tak uważam, tych starszych po 40-stce zazwyczaj jest bardzo mało.
W Scenie gra DJ ;)
Dobrze to proszę o konkrety:) gdzie idziemy na tego Sylwestra:) ?? Nas jest 10 osób w wieku 25 lat:) Może mniej wiecej sie zbierzmy w jakies miejsce;)
nas też jest 10 osób, mamy od 25-29 lat, ale my już zarezerwowaliśmy w Panoramie :) jak chcecie to dołączcie do nas będzie super :)
a od kiedy to Dj gra? :) a niby na czym? to tak tylko dla humoru piszę, a niech tam sobie gra :)