Do końca roku niecałe 2 miesiące więc pora zacząć się rozglądać za jakąś imprezą, żeby potem się nie obudzić z ręką w nocniku. Gdzie polecacie spędzenie sylwestrowej nocy, a jaki lokal odradzacie? Zapraszam do dyskusji.
wkrótce pojawią się ogłoszenia to i się wszystkiego dowiemy
a ja nie polecam regase bo jak czytam watki o lokalach to chyba ledwo wszystko tam idzie bo jedna osoba tylko zawsze proponuje ten lokal na sile kto bedzie mial gdzie isc tam pojdzie po ukazanych sie ogloszeniach..powodzenia
za wcześnie jeszcze, jeszcze same lokale nie za bardzo wiedzą
Wichrowe Wzgórze na Opatowskiej ja tam zarezerwowałem.
250 złotych od pary
Co jest w tej cenie? Bo 250PLN to dosyc tanio jak na pare. Nawet za tanio bym powiedzial.
na wichrowym bylismy raz. pierwszy i ostatni. cena niska bo i za co placic wiecej. . . nic ciekawego, lipna muza, scisk, niedobre jedzenie, najgorszy sylwester na jakim bylismy, z reszta magnat nastepny....nic lepszego.
zgadzam się co do wichrowego, lipa najgorsza moja impreza zimne jedzenie, ścisk a muzyka jak na pogrzeb,nie radzę
pewnie tak, dobrze że nie wzieli jakiegoś gównianego zespołu jak w ubiegłym roku... z tego co wiem muzycznie w tym roku bedzie dobrze:)
a skąd gość 12:46 wiesz jak tam będzie w tym roku, jakie jedzenie i jaka muzyka? może zatrudnią Bratanków, od razu taki pesymizm, skąd takie nastawienie, mam wrażenie, że jakby konkurencja pisała
wyborowe towarzystwo i zabawa przednia
najwazniejsza jest ekipa,z kim sie idzie,niech kazdy idzie tam gdzie uwaza.
ooooooo to to to jak bedzie dobra ekipa to i bez muzyki mozna sie swietnie bawic :)
no ciekawe jakie atrakcje i gdzie w tym roku się wybrać, narazie nigdzie żadnych ogłoszeń nie znalazłem