chyba są miejsca Pod Jarem bo pisałam dwie pary ale mam możliwośc dopisania
też wolę coś w Ostrowcu ale ogłaszają się w Bałtowie że zapewniają dojazd tylko nie wiem cz to w cenie imprezy
dobrze jak organizatorzy zapewniają dojazdy, jest sporo ogłoszeń, Bałtów, Starachowice jak ktoś nie ma "kierowcy" to ma dobrą alternatywę
w Baltowie są jeszcze miejsca w zajeździe pod jarem bo dpisałam 2 pary i jeszcze chcą znajomi dzwonili i są miejsca tam jest super zabawa dobre jedzonko i duuużo w tamtym roku to nawet wiejski stół byl i co ważne transport do ostrowca mają gratis polecam
leśne kąty, cudowna atmosfera, wspaniała zabawa, plener jekiego nigdzie nie znajdziesz ~~~~a to też
Zajazd też w tym roku organizują. Tam w tamtym roku nie było drogo, a fajnie.
pod jarem to hades z Bałtowa a na leśnych kontach sukces band
a jakie ceny w novum za pare i pod jarem? czy zajazd pod roza i pasja cos organizuje wiecie kto gra i jakie ceny?
Kto będzie grał w Gromadzie? i faktycznie tyle zabaw jest?
Gromada niestety znowu sie zbłaźniła... znowu DJ. Biorąc pod uwagę że tam przychodzi troszkę starsze towarzystwo to Dobry zespół był by lepszy. Tracą tylko klientów !
A chcialbym zapytac poniewaz idziemy ze znajomymi do novum po raz pierwszy na sylwestra i obawiam sie że bedziemy musieli bawic sie z ludzmi w wieku mojej babci czy tak jest???czy to prawda ze do takich lokali ida ludzie powyzej 40+??
Uważasz, ze wiek 40+ to babcie????!!!! No to ciekawe:)...ja znam ludzi w tym wieku i potrafią się lepiej bawić niż ta dzisiejsza młodzież:)..
Najlepiej iść tam gdzie otwierają jakiś lokal, wtedy jest dużo osób w okolicach 20-30 lat i zabawa na całego