Odbierałem dzisiaj zaproszenia w magnacie i powiedzieli mi że są jeszcze wolne miejsca. Informacje z pierwszej ręki, 5dań gorących, zespół impuls na żywo i inne atrakcje. A jak będzie to napiszę po sylwku.
Ponieważ już nie za wiele czasu do Sylwestra, to sytuacja może zmieniać się z godziny na godzinę, my ze znajomymi (14 osób) zrezygnowaliśmy z jednego miejsca na rzecz innego, nie będę tu wymieniać nazw, żeby nikomu nie dokuczyć, bo się dowiedzieliśmy, że jednak nie ten zespół będzie grał co myśleliśmy i co nam powiedziano przy rezerwacji, Dlatego najlepiej zadzwonić i zapytać, bo miejsca na pewno są.
ja chyba wiem co to za miejsce, i o jaki zespół chodziło i wiem, nawet gdzie ten zespół gra :) też tam idziemy :)
a gdzie tak sie pozmieniało? może to tam gdzie sie wybieram ze znajomymi
też o tym wiem, że pozbierali chętnych przy innym zespole, ale się coś tam niedogadali i zespół odmówił bo organizator przesadził ze swoimi "widzimisie", i wzięli jakiś tam inny, a tamten gra też w innym miejscu i zdecydowanie lepiej na tym wyszli
Jejku czemu nie napiszecie o jaki lokal chodzi, jeśli zachował się nie w porządku do gości to od tego jest to forum.
miejsc jest dużo w większości wymienionych w tym wątku lokali, nie ma się co stresować, i nawet myślę, że i w ostatni dzień przed Sylwestrem będzie można się spokojnie załapać
w Zajeżdzie pod Jarem są wolne miejsca
Tam daleko a bliżej też są wolne miejsca i w każdej chili można wsiąść do taxi a tam trochę za drogo. Tam to tylko Bałtów i okolice.Jestem trochę wygodny.
Witam zapraszam Chata Magnolia 140zl od osoby tel:517850427
140zł od osoby to nie jest tak tanio,
praktycznie wszędzie są jeszcze jakieś wolne miejsca, więc jak ktoś "zaspał" to się jeszcze załapie
OTO JESZCZE NAMIARY NA TANIEGO SYLWESTRA
ile ludzi jest w Leśnych Kątach ? wie ktoś może? mam nadzieje, że tam nie odwołali