a czy jest gdzieś w Ostrowcu lub okolicach Sylwester za 100 zł od osoby z zespołem :) ?
Tu masz zestawienie wcześniejszych postów, jakby się komu nie chciało czytać, jak coś jeszcze macie to dopiszcie:
gromada DJ- 450
red 450 zespół Perła czy jakiś tam..
Novum 400 zespół Sukces Band
Zajazd Pod Różą 400 i chyba Champion
Leśne kąty 360- zespół Rytm
Panorama 350... ???
Pałac Tarnowskich 450-500 zespół Sektor
Venus 450-480 jakiś zespół z Lublina
Zajazd na Sandomierskiej 195 zł
Pasja 399 gra Riva Band
W szkole w Miłkowie - 220zł od pary.(4 dania gorące mużyka na żywo)
gościna 149 zł od osoby:)
Magnat 400!!! dziś dzwoniłem:)
Sylwester i Otwarcie Willi Rosochacz , jakiś pokaz tancerek ma być , 400zł od pary
Zajazd Pod Różą 400 i chyba Champion. Zgadza się, ale teraz nazywają się Mega play. W Redzie 450 i zespół Perła 5 osób. Magnat tam gra Impuls z Ożarowa
Do wyboru do koloru , jest i taniej , jest i coś nowego, coś tradycyjnego, są i zespoły są i dj, i chyba nawet w rynku coś będzie, i w plenerze i w hotelu i bądź tu mądry człowieku i coś wybierz
Tam gdzie to otwarcie Willi gra "ostrowieckie Kombi", chodzi oczywiście o Komfort :) Willa jest pod Starachowicami i podobno jest autokar z Ostrowca, to jeszcze nie wiem kto w Panoramie gra, może ktoś wie? jak ktoś wie to prośba o dopisanie
To ipreza będzie przednia jak zagra "Kombi" szkoda ze to koło starachowic bo bym sie wybrał:)
Moja mnie nie chce mnie tam puścić przez te tancerki ;) ech :)) jak tu wytłumaczyć kobicie, że one będą tylko tańczyć :)
W Hokus Pokus ponoć wstęp na sylwestra 25 złociszy.Zrezygnowali z zespołu a będzie gra łDJ
Kryjówka w Miłkowie - 130,00 zł od osoby, muzyka prowadzona przez dj, 4 dania gorące, 0,5l wódki na parę ,napoje, ciasto, owoce, wędlina, 3 rodz. sałatek, lampka szampana
Dzisiaj byłam, to mam info
Które lokale odpadły czyli nie organizują sylwestra? w których są jeszcze wolne miejsca? a w których już nie ma?
wiem że Hokus Pokus odpadła orkiestra a więcej?
wolne miejsca sa jeszcze w domu weselnym w chmielowie gra zespol 300 zl za pare 4 dania gorace i wszystkie przystawki ze soba trzeba miec alkohol
Myślę, że wszędzie znajdzie się wolne miejsce