hehe a w innym lokalu mozes\ miec gorsza lipe. wez sobie pod uwage ze na kazdy lokal jada..........
ja uważam że to jeden z najlepszych lokali w okolicy a negatywy pisze konkurencja i tyle w tym temacie. Co do dań obiadowych to było 5, dużo przystawek zimnych a gorącą był właśnie bigos :) Fajnie bo były dania wyszukane jak i staropolskie. "Dla każdego coś dobrego" Jak dla mnie najlepszy sylwek na jakim byłem, ale każdy może mieć swoje zdanie. A jak słyszę że zespół źle grał to niech w ogóle się nie odzywa, bo Ci co byli na sylwestrze wiedzą jak było - parkiet był cały czas oblegany w 90% -95% super zabawa.
zgadzam się z przedmowca.Były urozmaicone dania i sushi jako przystawka i bigos jako dodatkowe z dan i to mi sie podobalo akurat. Rozni sa ludzie. Dla niektorych to i soll za slona haha
no a ludzi cos kolo 200 bylo glownie mlodzi wiec spoko. Zespol tez super gral. Sylwester dla nas ekstra
Czytam to i jakoś nie mogę uwierzyć co wy tu piszecie ... Byliśmy tam tak piszecie o tych daniach przecież tam nie było co jeść!!! Bigos??:D:D U nas na stole był jeden mały talerz na 8 par :D:D:D Jedna góra dwie osoby by spróbowały i po bigosie :D:D:D:D Parodia
Ja również byłam na tym Sylwestrze i nie jestem z konkurencji.Nigdy więcej tak nie pójdę na żadną zabawę.Jedzenie było tragiczne, u nas na stole nie było co zjeść -parę plastrów pieczonej wędliny, jakiś ogórek z połową łyżeczki jakiejś sałatki i galareta twarda, zupełnie nie nadająca się do jedzenia.Dania gorące też do niczego.Obsługa też zostawiała wiele do życzenia-ponad godzinę czekałam na czysty talerzyk i sztućce.Sala owszem bardzo ładna, zespół też nie najgorzej grał.
dziwne bo jakos ja prosilam i dwa razy dostałam nowe sztućce :)
bigos byl jako dodatkowe danie a nie jako danie gorące dla każdego pod nos więc.. my jestesmy baaardzo zadowoleni ale jak juz ktos pisal-kazdemu sie nie dogodzi. My również polecamy,,pozdro
dla nas bez zadnych zarzutow. Krotko i na temat :)
Krótko nie tak jak powinno być. Czy to jest danie główne czy nie każdy powinien go skonsumować bo wszyscy płacili taką samą cenę.I to jest ZARZUT
400 zl za duzo sylwester!!! Nie oplaca sie....
w szkole w Miłkowie 220 zl para i zajebiscie bylo
o to fajnie z tym Miłkowem :)
a ja tam pracowalem i wiem jak tam jest i ci ktorzy wydajom dobrom opinie na temat magnata i na temat imprez tam organizowanych sa w wielkim bledzie dla nich i kurnik byl bywspanialym lokalem a tamtejsze zapachy uwazali by za cos wspanialego dobrom opinie magnatowi wystawiaja tez ludzie ktorzy na temat imprez nie wiedzą nic i dla nich zwykła wiejska potańcówka to jak jakaś najwspanialsza zabawa na hawajach i jak dla mnie imprezy organizowane w tym hotelu są gówno warte i pozdrawiam oszołomów którzy twierdzą że jest inaczej bardzo dobrze wiem jak tam jest kuchnia totalne dno a obsługa ok jeśli jest wypoczęta bo szefostwo każe im pracować po 30 pare godz i tego nie doceniają dla nich sie liczy tylko i wyłącznie kasa a reszta mieszana jest z błotem .. Ocknijcie sie bo magnat to nie victoria (warszawska)..