my mielismy w tym roku.. nie masz sie co obawiac!!
konkurencja daje im w d..e
Dziwne bardzo ze najgorsze komentarze mają Red, Magnat i palacyk Tarnowskich - czyli trójka najlepszych lokali w okolicy :)
Czy najlepszych to się właśnie okazuje i to nie od teraz.
Byłem w Redzie na Weselu Klima wybijała korki jedzenie do Bani Bardzo mało
Te tzw "najlepsze lokale " to chyba wg rankingu echa dnia, a nie tych którzy tam się znaleźli z własnej woli , a nie z nakazu, wiadomo kogo.....
ja byłem w tym roku i była wielka różnica niż w tamtym mało jedzenia na stołach zespół co kilka piosenek przerwa mało placków a do tego te suszi. O widelec który mi upadł musiałem się prosić 3kelnerki dopiero po 20minutach przynieśli.
Oczekiwałem czegoś więcej za 400zł do tego szampan MICHELIN z biedronki owoce i wędliny kiepskie. Mogę powiedzieć że w tym roku dali plamę myślałem że bd lepiej.
Nie masz się czego obawiać...przecież to twój dzień,twoje wesele...znam lokal i napewno zrobią wszystko, żeby było cudownie...
my bylismy tez na sylwestrze cos strasznego prosilam sie o 23 o napoj powiedzieli ze juz zabraklo,jedzenie straszne nie dogotowane ludzie coz ze sala duza nie warto tam chodzic i placic takich sum.
Oczywiście że piszą Ci którym zależy za złej opiniii konkurencji. Jeśli piszecie że jedzenie kiepskie to napiszcie co było - zaraz bedziemy wiedieli kto był na tej imprezie. Grał zespół - napiszcie jaki. Itd rozliczymy każego.
Dodam że nie byłem na tym Sylwestrze, ale poczułem się w sytuacji dziewczyny która szuka zespołu i lokalu na wesele (post niżej).
Ludzie oczerniają fajny lokal a mało wolnych terminów na wesela mają, co za tym idzie-piszą bzdury.
A mi zaimponował ten lokal że stara się wprowadzić coś nowego czyli sushi i życzę im co najlepsze. W ostrowcu to tylko schabowe i zimnioki się liczą.
Wspaniała muzyka. To jeden z najlepszych zespołów, których miałem przyjemność słuchać i się bawić. A tego co wypisują tu niektórzy jakoś nie dało się zauważyć na samej imprezie. Wszyscy świetnie się bawili i chciałbym aby za rok grał ten sam zespół bo naprawdę było rewelacyjnie. niewiele disco-polo, dużo dla młodzieży ale i standardów a nawet potrafili mile zaskoczyć utworami rzadko spotykanymi gdzie indziej. Co do jedzenia - nam smakowało i nie słyszałem by ktoś narzekał na imprezie więc te negatywne posty są po prostu żenujące.
Impuls z Ożarowa uwazam ze grali zajebiscie ;)
Ja również miałam mieć tam swoje wesele i bardzo się cieszę że zrobiliśmy je w innym lokalu...
bo cię nie stać. My mamy mieć wesele wrzesień 2013. Mają pełno. a jak ty woli
Oj stać mnie stać wybraliśmy lokal z większą liczbą gwiazdek niż Magnat i jesteśmy z tego bardzo zadowoleni :)
Zgadzam się z opiniami że 400zł to była parodia za tego sylwestra. Z dań które podwali "koń by się uśmiał" szczególnie z bigosu:D:D:D:D Byłem tam ostatni raz !!!!!!!!
może już skończmy temat tych sylwestrów, może ktoś otworzy jakiś topik walentynek czy cuś