:((((( Chyba żartujesz. Za 400zł idzie się na bal. a nie na wiejską potańcówkę z zimnym jedzeniem
ja byłam, nigdy wiecej już tam nie pojdziemy, jedzenie było po 1 niedobre a po 2 niewiem czy można mówić cokolwiek o tym co było na stole, bo nie bylo prawie nic. muzyka była kiepska i mało ludzi, widocznie zaoszczedzili na jedzeniu , żeby cokolwiek zarobic, niektorzy przyjechali w strojach i placili przed wejsciem kase i sie dostalo tak bylo duzo wolnych miejsc.
Ja również byłam i także jestem zdecydowanie niezadowolona, nigdy więcej tam nie pójdę.
No właśnie czekałam na takie odpowiedzi byłam i nigdy więcej tam nie pójdę i każdemu będę odradzała!!! W jednym daniu były niedopieczone ziemniaki:/w kolejnym rozgotowane kluski śląskie:/ Pan kelner z wąsem któremu coś leciało z buzi (wydzielina) przy podawaniu posiłków ... Tego nie można nawet nazwać oszczędnością bo żeby nawet chleba nie potrafili doniesc:/ i żeby prosić się o czysty widelec:/ PARODIA A NIE SYLWESTER!!!!!!!!! A do tego ruskie wino musujące które w menu sylwestrowym nazywało się szampanem hahahahaha
Jeśli piszesz że coś nie było dobre napisz co to było a nie wymyślaj!!!
to współczuję u nas w miłkowie sylwester był super i tylko za 220zł 4 dania gorące i dużo jedzenia orkiestra też super.
Pozdrawiam
my bawilismy sie wiekszą ekipą do rana, bylo zajebiscie, jedzenia pod dostatkiem a muzyka z ozarowa ok. Nie pierwszy raz i po raz kolejny super. Nie jestesmy gówniarzami jak Ci którzy tu piszą podejrzewam wiec Polecamy serdecznie.
ps.ktos kto pisze ze wino ruskie a nie szampan to pozostawiam bez komentarza :)
masz rację. Uwazam ze byl wart wiecej. Ja od kilku lat chodze z żona na rozne sylwestrow imprezy i nigdy wczesniej nie spotkałem się z taka ilością jedzenia. Ci którzy piszą że jedzenie było złe to albo byli
na innej imprezie albo w innym Magnacie.
My jestesmy bardzo zadowoleni, dziwie sie niektórym wpisom!!!
Widać konkurencja, której nie wypaliło w tym roku aktywnie się udziela :))))
my mielismy w tym roku.. nie masz sie co obawiac!!
konkurencja daje im w d..e
Dziwne bardzo ze najgorsze komentarze mają Red, Magnat i palacyk Tarnowskich - czyli trójka najlepszych lokali w okolicy :)
Oczywiście że piszą Ci którym zależy za złej opiniii konkurencji. Jeśli piszecie że jedzenie kiepskie to napiszcie co było - zaraz bedziemy wiedieli kto był na tej imprezie. Grał zespół - napiszcie jaki. Itd rozliczymy każego.
Dodam że nie byłem na tym Sylwestrze, ale poczułem się w sytuacji dziewczyny która szuka zespołu i lokalu na wesele (post niżej).
Te tzw "najlepsze lokale " to chyba wg rankingu echa dnia, a nie tych którzy tam się znaleźli z własnej woli , a nie z nakazu, wiadomo kogo.....
ja byłem w tym roku i była wielka różnica niż w tamtym mało jedzenia na stołach zespół co kilka piosenek przerwa mało placków a do tego te suszi. O widelec który mi upadł musiałem się prosić 3kelnerki dopiero po 20minutach przynieśli.
Oczekiwałem czegoś więcej za 400zł do tego szampan MICHELIN z biedronki owoce i wędliny kiepskie. Mogę powiedzieć że w tym roku dali plamę myślałem że bd lepiej.
Impuls z Ożarowa uwazam ze grali zajebiscie ;)
Nie masz się czego obawiać...przecież to twój dzień,twoje wesele...znam lokal i napewno zrobią wszystko, żeby było cudownie...
maja pomysly.nowosci. Zarcia mnóstwo i dobre. Zespol super bawil gosci. Klimat swietny. Ale nie dla wiesniakow. Dla was to koryto
zgadzam się z przedmowca.Były urozmaicone dania i sushi jako przystawka i bigos jako dodatkowe z dan i to mi sie podobalo akurat. Rozni sa ludzie. Dla niektorych to i soll za slona haha
dla nas bez zadnych zarzutow. Krotko i na temat :)