w Miłkowie w szkole ? nie było Sylwestra od kilku lat .... mieszkam w Miłkowie chyba że coś przegapiłem ? choc nie wydaje mi się
w miłkowie nie było od 2 lat zgadza się. Te poprzednie były wg mnie spoko, byliśmy swoją paczką.
wiecie moze cos o sylwestrze na ogrodkach dzialkowych na grabowieckiej??albo na zeromskiego??
A będzie coś organizowane na Rynku? Czy będzie na tyle bezpiecznie żeby przyjść tam z dziećmi? Pytam, bo jestem mieszkanką Ostrowca od niedawna i nie wiem jak jest z powitaniem Nowego Roku na Rynku.
Mnie też to interesuje więc może ci co stale spędzają Sylwestra na Rynku napiszą czy warto się tam wybrać i czy jest spokojnie i bezpiecznie.
wszystko jest ładnie i pięknie opisane w "gazecie ostrowieckiej" pozdrawiam
W gazecie zawsze ładnie piszą, a mnie chodzi o zapewnienie bezpieczeństwa i o opinię tych, którzy byli w sylwestra na rynku rok czy dwa lata temu.
Firma Malpol zrezygnowała z restauracji "Ziemiańska" i teraz na tym miejscu w Ostrowcu na ul.Kilińskiego jest nowa restauracja "Chata Magnolia"ale to nic nie ma wspólnego z firmą Malpol,oni jedynie wynajmują nowym właścicielom "Chaty Magnolii" ten lokal.
Jak wypadły ostrowieckie lokale podczas zabawy sylwestrowej?