Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Sylwek 2012/2013 w restauracji Venus

Ilość postów: 5 | Odsłon: 2131 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Sylwek 2012/2013 w restauracji Venus”.
  • Sylwek 2012/2013 w restauracji Venus

byłem na sylwestra w restauracji VENUS 2012/2013.Najgorszy sylwester w moim życiu zapłaciłem 400 zł a tu nic praktycznie do jedzenia nie było ,jakiś barszcz z torebki z ciastem francuskim z biedronki,pomidor faszerowany w środku mikroskopijny kawałek jakiejś ryby . Placki chyba ze świąt zostały o stare i obślizgłe przystawki były wydaje mi się że były wyliczone wypadało 4-ry śledzie na 8 osób po prostu porażka za te pieniądze to wydaje się że człowiek powinien najeść się aż pęknie i ta znowu kelnerka śmierdziało od niej nie umiała się normalnie zachować odradzam tą restauracja najgorsza w Ostrowcu

Gość_jakiś
    Zgłoś
    • Odp.: Sylwek 2012/2013 w restauracji Venus

tak, tak wenus to nie to co bylo kiedys

rowniez nie polecam

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość_ja
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: Sylwek 2012/2013 w restauracji Venus

Wielkie współczucie!! Musiałeś się nacierpieć.Człowieku podziwiam cie za cierpliwość. Na twoim miejscu złozyłabym GłOŚNĄ reklamację, zażądałabym zwrotu pieniążków i wyszłabym z fasonem. Ulzyłbys sobie, innym a i wspomnienia z sylwestra miałbyś milsze.

Gość_też byłam w Venus
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Sylwek 2012/2013 w restauracji Venus

Restauracja Venus pokazała klasę na zabawie sylwestrowej. Jedzenie było bardzo dobre, obsługa miła, klimat imprezy bardzo pozytywny dzięki wspaniałemu zespołowi.

Fajerwerki znakomite-chyba pierwszy raz na oczy widziałam taki pokaz petard....

Organizatorzy imprezy świetnie się spisali.

Serdecznie pozdrawiam i polecam!

Gość_Ostrowczanka.
    Zgłoś
    • Odp.: Sylwek 2012/2013 w restauracji Venus

Byłam na tej imprezie i uważam, że jadzenia było dużo. Jeśli ktoś był głodny to mógł poporosić, bo na moim stole jedzenia jeszcze dużo zostało. Muzyka taka sobie, gdyż wolę disco. Atmosfera ok jak jest się w dobrym towarzystwie. Pozdrawiam .

Gość_Balowiczka
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 2 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę