Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Sylwek 2012/2013 w restauracji Venus

Ilość postów: 13 | Odsłon: 2130 | Najnowszy post
  • Sylwek 2012/2013 w restauracji Venus

byłem na sylwestra w restauracji VENUS 2012/2013.Najgorszy sylwester w moim życiu zapłaciłem 400 zł a tu nic praktycznie do jedzenia nie było ,jakiś barszcz z torebki z ciastem francuskim z biedronki,pomidor faszerowany w środku mikroskopijny kawałek jakiejś ryby . Placki chyba ze świąt zostały o stare i obślizgłe przystawki były wydaje mi się że były wyliczone wypadało 4-ry śledzie na 8 osób po prostu porażka za te pieniądze to wydaje się że człowiek powinien najeść się aż pęknie i ta znowu kelnerka śmierdziało od niej nie umiała się normalnie zachować odradzam tą restauracja najgorsza w Ostrowcu

Gość_jakiś
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Sylwek 2012/2013 w restauracji Venus

głupcze, nie wiem co ty sb reprezentujesz. Takim pajacą jak ty powinni zabraniać chodzić na takie imprezy. Moim zd i zd wydaje mi się większośći to była znakomita impreza. A ten gbur najwyrazniej nie umie się dobrze bawić. Zjeśc bylo co, wszystko było bardzo smaczne. Obsługa była bardzo miła. Zespół polecam. Kolega probuje się zachowywać jak Magda G ale najwidoczniej dużo mu brakuje, wszystko było pyszne. Podziwiam te osoby które siedziały kolo cb.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Restauracja Venus pokazała klasę na zabawie sylwestrowej. Jedzenie było bardzo dobre, obsługa miła, klimat imprezy bardzo pozytywny dzięki wspaniałemu zespołowi.

Fajerwerki znakomite-chyba pierwszy raz na oczy widziałam taki pokaz petard....

Organizatorzy imprezy świetnie się spisali.

Serdecznie pozdrawiam i polecam!

Gość_Ostrowczanka.
        Zgłoś
        Odpowiedz

Byłam na tej imprezie i uważam, że jadzenia było dużo. Jeśli ktoś był głodny to mógł poporosić, bo na moim stole jedzenia jeszcze dużo zostało. Muzyka taka sobie, gdyż wolę disco. Atmosfera ok jak jest się w dobrym towarzystwie. Pozdrawiam .

Gość_Balowiczka
          Zgłoś
          Odpowiedz

popieram tego kogoś "jakiegoś" jedzenie zimne i niewspominając o obsłudze

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

wielka lipa

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: Sylwek 2012/2013 w restauracji Venus

Wielkie współczucie!! Musiałeś się nacierpieć.Człowieku podziwiam cie za cierpliwość. Na twoim miejscu złozyłabym GłOŚNĄ reklamację, zażądałabym zwrotu pieniążków i wyszłabym z fasonem. Ulzyłbys sobie, innym a i wspomnienia z sylwestra miałbyś milsze.

Gość_też byłam w Venus
      Zgłoś
      Odpowiedz

nie wierzyłam że tak mogło by być fatalnie w wenus na sylwestrze ale jednak przekonałam się na komuni co było i nietety wielka porażka

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

a co było nie tak.planowałąm tam komunię za rok?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie wiem jak Ty gościu wczoraj 21:12 ale ja komunię swojego dziecka planuję w Kościele a nie w Venus. Skromne przyjęcie oczywiście tradycyjnie - w domu. No i jeszcze jedna niespodzianka..Prawdopodobnie w następnym roku nie będzie komunii w ogóle gdyż podniesiony będzie wiek dzieci przystępujących do tego sakramentu. Po wakacjach wszystkiego się dowiesz..

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

komumie tam miałam i było ok

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

za te pieniądze zbyt małe porcje a przystawki jak dla kurczątek

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę