Jesteś kobietą tak, to powiedz mi bo moja po dwóch orgazmach ma już dość a żona tego gościa tyle godzin. Widzę że nie które mogą godzinami
Może ma dość ale ciebie. To nie obelga. Pytasz, więc odpowiadam.
Podsumowanie ukrytej reklamy bagna dla degeneratow i marginesu społecznego zawartej w tym wątku - "KTÓŻ RÓWNA DO GÓWNA".
Ja nie pójdę na taki układ jak kolega swingers. Dlaczego sądzisz że ma mnie dość
Proponuję poczytać w sieci na temat wieloletniego szantażowania i płacenia haraczu, aby filmik z nagraniem z tego typu przybytków zbiorowych orgii nie ujrzał światła dziennego,bo wtedy pozostaje tylko ucieczka w kosmos, biorąc pod uwagę zjawisko pojmowania świata jako globalnej wioski buuu ha ha.
Kolego mają trochę racji, zarazić się syfem na takich imprezach to nie problem
"Pić bez pragnienia i kochać bez pory oto czym się gorzej różnimy od innych żyjących bydląt" jak powiedział ktoś bardzo mądry.
Jego i jego żony zdrowie. Widzę że to uzależniona jak papierosy bo koledze nie przetłumaczy
Czyli jesteśmy gorsi od bydląt które są bardziej inteligentne od pewnych ludzi. Czy nie jest wam wstyd?
Kiedyś na taką chuć był bardzo skuteczny brom. Polecam wiaderko dziennie i po sprawie.
Żebyś miał z czego się dalej nabijać to ci powiem że wybieramy się ponownie ale tym razem moja będzie pierwszy raz miała gangbang
Ja w tym czasie też będę brał udział ale z inną kobietą. Znajoma z klubu ją namówiła