Wiem że kobiety nie pyta się o wiek ale możesz zdradzić ile masz lat
Jaki jest szeroko pojęty 'ciąg dalszy', jeśli w wyniku swingers-aktywności strzeli prezerwatywa i pocznie się człowiek?
Jak idą na takie imprezy a w euforii podniecenia nie patrzysz do tyłu czy ma prezerwatywę jeden z drugim i na pewno stosują antykoncepcję
Arku, jeśli patrzysz do tyłu za prezerwatywą, to możesz być pewien, że dzieci z tego nie będzie.
Chodzi mi o to że na takich imprezach kobiety podczas orgi bo tak to można nazwać są tak podjarane po godzinie bzykania że później już nie patrzą czy masz garnitur na kut...
Jeśli temat cię interesuje, to pojedź do klubu, porozmawiaj.
Potem podziel się tutaj tym, czego się dowiedziałeś.
A ile kosztuje wstęp na takie imprezy od osoby? Lokalik by się znalazł, mogę otworzyć taki ośrodek rekreacji i golić szumowiny społeczne równo. Ciekawe ilu lokalnych, świętojebliwych hipokrytów i hipokrytek tapla się w takim bagnie?
Singielka 0zł, pary 250zł, single 300zł. Takie kwoty są w PRIVE
A jeśli chodzi o prezerwatywy nie są obowiązkowe, to kwestia jak się dogadacie. Wczoraj jak byliśmy tylko dwóch facetów zakładało
Ten ma AIDS, tamta kiłę i rzeżączkę więc podajcie sobie swingers rączkę :) :) :)
Faceci jadą na pewno na niebieskiej tabletce bo nie wierzę że połowę nocy bzykają bez niej
Czy mąż się mieści w drzwiach z tym porożem jak mu żonę bzykają?
Biorąc sextabletkę wciąż jestem w rozterce; co wcześniej stanie - kutas czy serce?
To faktycznie czystej wody sodomia i gomoria.
Do takich orgiastycznych melin przychodzą zazwyczaj degeneraci i degeneratki, życiowe przegrywy, którym pozostało jedynie zwierzęce kopulowanie z takimi samymi zerami jak oni. Nawet splunąć nie warto.
Po sobotniej nocy to jego żoneczka ma niezle dupę rozepchaną