Jesteś w błędzie ludzie którzy tam przychodzą mają porobione badania, fakt nie jest to obowiązek ale każdy takie posiada
Ha ha ha ha dowcip wieczoru, ale jednak transmisji kabaretów w Koszalinie, która właśnie leci w tv nie przebijesz :-)
Nie znasz ludzi a ich krytykujesz typowy Polak.
Nie podoba się ich upodobania to zmień forum
To czy znam tych ludzi czy nie, to może być tylko kwestia czasu, gdyż były już przypadki nagrywania filmów z tego rodzaju miejsc schadzek i uprawiania nierządu, a potem już wszyscy ich znali:-) i kim jesteś, że masz czelność wypraszać kogoś z tego forum?
Pracowałem kilkanaście lat w Holandii tam widzisz na ulicach gejów, lezbijki, trzymających się za ręce i tam nikt nie zwraca na nich uwagi, a w Polsce tacy ludzie jak Ty odrzucali by ich jajami.
Tak samo jak swingersi tam jest to bardzo pospolite jak i w Czechach, ale Polacy muszą dorosnąć bo potrafią tylko ubliżać innym
Lubią wymianę partnerów to ich sprawa ją osobiście nic do takich ludzi nic nie mam
Ha ha ha jaki zmasowamy atak "tolerancyjnych". Uważam, że w katolickim kraju, jakim jest Polska, zbiorowy nierząd, to grzech ciężki, pomijając fakty dotyczące rozprzestrzeniania chorób i społecznych kosztów ich leczenia.
Po co wchodzisz, czytasz, komentujesz, skoro tematyka ci nie odpowiada?
Po prostu omiń wątek i tyle.
Co ty powiesz? Jestem Katolikiem i podatnikiem i mam prawo się wypowiedzieć, jeśli dzieje się jawne łamanie Pisma Świętego i moralności społecznej.
Nie wiem jak kolega ale ja mam żonę. A co to ma do rzeczy