Witam.
Chciała bym zapytać czy ktoś może widział kolizje w dniu wczorajszym,w którym volvo uszkodziło mój samochód? Świadków proszę o kontakt: GG: 1050186
Bardzo ważne.
Zdarzenie miało miejsce około godziny 9tej,przy targowicy,w bocznej ulicy od Słowackiego
ludzie tacy są, zrobić komuś krzywdę i uciec
duze kosztów narobił ?
Chodzi o to że sprawa poszła do sądu...bo owa Pani do błędu nie chciała się przyznać że we mnie wjechała..otarła mi samochód cofając
Chodzi o to że sprawa poszła do sądu...bo owa Pani do błędu nie chciała się przyznać że we mnie wjechała..otarła mi samochód cofając
Nie uciekła...była nawet policja,i sprawa poszła do sądu.
Kasia czy Joanna? Kto pisze ten wątek? Nie wiem o co tu chodzi? Jedna osoba pod różnymi nicami?I jeszcze JOanna.
kobitko nawet jak ktoś był swiadkiem to ci nie powie,bo po co ma czas tracić na ciągłe wizyty w sądzie i niby z jakiej racji jak protokoł spisany przez policję ,a sprawczyni wypiera sie na jej karoserii powinny być też slady zderzenia jeżeli to ona
Pisalam komentarz od kolezanki z komputera,i zapomnialam imienia zmienic.
Jakos jeden swiadek sam z siebie zeznal...tak.sa slady.... Tylko ze owa pani sie wypiera i twierdzi ze ja w nia wjechalam.zreszta.zamykam temat
Tak...juz.wiem jak ten pan sie nazywa i gdzie mniej wiecej mieszka.jutro zamierzam do niego jechac.pozdrawiam i dziekuje :)
i jak znalazlas tego pana?bylas dzis u mnie na 4 pietrze.pozdrawiam
Tak..juz wiem jak ten pan sie nazywa i gdzie mniej wiecej mieszka...jutro do niego sie wybieram.pozdrawiam :)
Pani,ale ja szukałam świadka--Pana