Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Odp.: Świadczenie pielęgnacyjne - dodatkowe 100 zł

2012-06-27, 15:36 --- do końca czerwca to za kwie,maj,czerw. a od lipca - powinny być decyzje do konca lipca - będzie po 100 do końca roku i dla każdego bez dodatkowego pisma.

przestan narzekać, że cos ci sie ciagle nalezy tylko troche własnej inicjatywy i pisze na necie na stornie minist. i na stronie wyborczej jest art.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Świadczenie pielęgnacyjne - dodatkowe 100 zł

NE BĄDZ TAKA MĄDRA LUB MĄDRY GOŚĆ Z 21:56. ZASRANY OBOWIĄZEK MOPSU POINFORMOWAĆ CHOCIAŻ NA STRONIE INTERNETOWEJ URZEDU O TAKIEJ MOŻLIWOŚCI. bo każdy z tych urzedów ma na etacie informatyka a dla niego to jest 5 min pracy i większość ludzi wie i nie musi wydzwaniac i pielgrzymkować do MOPS i zabierać "cennego czasu tym zapracowanym Paniom".

Gość_m&m
        Zgłoś
        Odpowiedz

żaden obowiązek. to wy nieroby i dziecioroby nauczeni jesteście, że tu się wam nalezy albo tu nalezy. do roboty!!!!!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

co sie tak bulwersujesz z godz 00.35 to sa pieniadze jak ktosc nie moze podjac pracy ustawowo gdyz ma dziecko lub osobe dorosla .a moze ty chcialbys miec dziecko niepelnosprawne w domy i nie moc podjac pracy gdyz musisz sprawowc opieke calo dobowa za 520zl i ten dodatek o ktory sie tak bulwersujesz.

Gość_helena
            Zgłoś
            Odpowiedz

no mam dziecko niepełnosprawne :/

ale nie latam liczę tylko na urzędy, ale staram się coś robić i tak organizować , żeby z innych źródeł mieć kasę.

dla mnie iść do mops po kase to świadectwo nieudacznictwa życiowego. bo to że dziecko chore to niezależne od nas, ale suche szczurowate dziunie palące papierosy gdzieś pod ścianami budynków czy na przystankach z wybrakowanym uzębieniem powalają mnie totalnie a takich niestety jest 3/4. to głównie one tak się rzucają o kasę. albo tym zaniedbanej matki polki - dziecek w .uj i od najmłodszego się uczy że się należy i mają ci dać.

weź, bo sie wk. na początek tyg.

brrrrrr

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

myslisz ze kto glupi i ci uwierzy ze nie bierzesz .pewnie dziecko zabierasz do pracy. jak kto niema z kim zostawic to jest zmuszony pobierac te marne 520 zl.acho nie sadzic wszystkich jedna miarka ja nie pale papierosow.wez na wstrzymanie .

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

biorę , a gdzie tam napisane, że nie biorę? tylko nie drę ryja na necie, że ktos coś musi itp. sama sie tym interesuje

a ja staram się cos dorobić jak dziecko w szkole albo biorę pracę do domu i robię nocami. dzieci śpią a ja liczę. proste jak drut. co tu wymyślać. np z soboty na niedziele poszłam spać 4.11 a dziś tuż przed 3.

:)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

oj biedaki wy biedaki.Nieroby to w sejmie i na urzędach miejskich i gminnych!A Wy, WY musicie łapę lizać jak Wam się grunt rozwala z różnych przyczyn zawinionych lub NIE!160.000 tysiaków na miesiąc jeszcze im za mało!A WY skamlecie o tą każdą drogocenną złotówkę.Niech to wszystko szlag!

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę