Pewnie, że ich.. najlepiej tak powiedzieć. A gdyby się coś działo dzieciom ze strony podchmielonych rodziców, lub przez to że nie dopilnowali swoich obowiązków wychowawczych to też byś tak h napisał/a???
Gościu z datą 2013-05-25 . Masz rację ! :)
Przecież to dozwolony środek, więc czemu nie mają się piwa napić? Ważne, aby się nie skuli.
Do takiego złopania piwa są specjalne miejsca a nie z małym dzieckiem w Biały dzień w miejscu publicznym.Jest zakaz spożywania w miejscu publicznym!
No to trzeba było zadzwonić na policję a nie teraz się trzęsiesz!!!Było minęło,następnym razem reaguj a nie żal się na forum!!!Ludzie to wiecznie z buciorami wejdą w życie innych!!!
No właśnie założycielka wątku błysnęła znieczulicą,skoro widziała jak rodzice spożywają alkohol w niedozwolonym miejscu i z małym dzieckiem to powinna zareagować od razu i zadzwonić po kogo trzeba a nie biec do domu i na forum żale wylewać,no ludzie!
Kiedyś wypowiadałem się w pewnym wątku, bodajże macierzyństwo po 40 tak? Pisałem, że kobieta nie powinna mieć dzieci do 25 roku życia conajmniej. To mnie zlinczowali niektórzy. A teraz proszę. Wychodzi szydło z worka. Nie popieram aborcji, ale popieram kastrację - szczególnie młodych dziewczyn - nie zasługują na dzieci. A teraz idę spać, przede mną ważny dzień. Dobranoc dojrzałe kobiety:)
Jesteście beznadziejni. Piwo przy dzieciach pić - ładny przykład, dziwić się potem, że 11-latek chodzi pijany po osiedlu, skoro rodzice go od najmłodszych lat do baru zabierają. Szok!!! Nie chciałabym mieć takich rodziców ani być takim rodzicem. I do tych, którzy tacy są i zaraz się tu będą roztrząsać nade mną - taka postawa ,świadczy tylko o braku inteligencji, myśleniu o sobie, i braku jakichkolwiek norm społecznych. Pozdrawiam wszystkich normalnych i kochanych swoje dzieci rodziców!!!
To tak się dzieje jak dzieci robią dzieci. I zamiast wypić piwo, które się naważyło (zająć się odpowiednio dzieckiem, skoro się już je ma) to włuczą biedne dziecko po różnych nieciekawych miejscach, z nieciekawym towarzystwem, itd. Zgroza!
Jakim trzeba być imbecylem,żeby takie idiotyzmy pisać jak ty t.l???Wiesz,ja bym nie chciała mieć takiej matki jak ty.Nie masz prawa nikogo oceniać ani obrażać,siedź se w tej swojej chałupie,zmieniaj tylko pieluchy,pierz,sprzątaj,gotuj...Po co w ogóle na forum wchodzisz???Jaką ty jesteś matką???Zamiast dziecku czas swój poświęcić to ty na forum???Bosz ratuj dzieci przed takimi matkami!!!
Pojdziesz z dzieckiem do ogródka piwnego wypijesz piwo i od rzau wielkie poruszenie...A co jak idziesz do cioci na imieniny...Przeciez sie zdarza ze ludzie na imieninach pija alkohol..Albo wesele czy inne imprezy okolicznosciowe?????????Wiec jak nie masz z kim dziecka zostawic to trzeba zerwac kontakty ze znajomymi i rodzina..bo imieniny odpadaja...ludzie zajmijcie się swoim zyciem a nie pierdolami..
A ja jestem zdania ze wszystko jest dla ludzi i jak wypije jedno albo dwa piwa to sie nic nie dzieje.Co innego jak widze ze idzie tatus z malym dzieckiem nawalony w 3 du...y to mnie tez to rusza..ale 1 piwko.?????????A wogole to jak jest w ogródku piwnym plac zabaw to chyba jest on robiony pod kontem dzieci a chyba nie doroslych ze jak sie popija to beda sie krecic na karuzeli czy w piaskownicy bawic..??tak??
tak to jest jak dzieci z niepełnym podstawowym mają dzieci
sprawowanie opieki nad dzieckiem będąc w stanie nietrzeźwości jest przestępstwem, ściganym z urzędu...
a co to 1 piwo? red bule lepsze? albo kawa