Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Super rodzice, oboje ok. 19-letni: dziecko w wózku z gondolą i ciągną piwo z puszki

Ilość postów: 15 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Super rodzice, oboje ok. 19-letni: dziecko w wózku z gondolą i ciągną piwo z puszki”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Super rodzice, oboje ok. 19-letni: dziecko w wózku z gondolą i ciągną piwo z puszki

Przecież to dozwolony środek, więc czemu nie mają się piwa napić? Ważne, aby się nie skuli.

SCZ
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Odp.: Super rodzice, oboje ok. 19-letni: dziecko w wózku z gondolą i ciągną piwo z puszki

Ty nie lepsza...donosicielka!Jak dzieci są głodne,bite,poniżane przez pijanych rodziców w rodzinach patologicznych to społeczeństwo milczy!!!Potem dziwota,że do tragedii dochodzi!!!A tu ludzie spokojni,zadbani,ubrani piwko sączą i oburzenie na forum!Ja też z moim maluszkiem w wózku,mężem i przyjaciółmi chodziliśmy z dzieciaczkami na piwko,czy potem jak dzieciaki były starsze do knajpek,gdzie były placyki zabaw dla dzieci.Dzieciaki się bawiły pod naszym okiem,my sobie sączyliśmy piweczko,gadaliśmy ze znajomymi i co w tym dziwnego???Jeżeli widzisz,że rodzice pijani,a dziecko w wózku zanosi się płaczem to dzwoń po straż miejską i z głowy!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

znajdż sobie zajęcie kobieto a nie wypatrujesz problemu

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

a czy ci rodzice z małym dzieckiem zataczali się ubliżali komukolwiek a może potrzeby fizjologiczne załatwiali na "łączce" to w czym problem .

gustafson
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Jesteście beznadziejni. Piwo przy dzieciach pić - ładny przykład, dziwić się potem, że 11-latek chodzi pijany po osiedlu, skoro rodzice go od najmłodszych lat do baru zabierają. Szok!!! Nie chciałabym mieć takich rodziców ani być takim rodzicem. I do tych, którzy tacy są i zaraz się tu będą roztrząsać nade mną - taka postawa ,świadczy tylko o braku inteligencji, myśleniu o sobie, i braku jakichkolwiek norm społecznych. Pozdrawiam wszystkich normalnych i kochanych swoje dzieci rodziców!!!

Gość_t.l
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Spędzanie czasu wolnego z dziećmi w piwiarni uważasz za godne pochwały??? Czego twoje dzieci tam się nauczyły? A może tak na spacerek do parku, lasu, pokazać roślinki, zwierzątka? Rodzice pod wpływem alkoholu nie powinni zajmować się dziećmi!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Droga mami!(Jaki fajny podpis, brzmi tak uspakająco.) Zgadzam się, że zawsze istnieją wyjątki od reguły. Przysłowie wie lepiej od nas. Tylko mamo zważ na to, że jak są wybory, to partia wygrywająca wybory nie ma 100% poparcia, prawda? Może mieć 99 coma 9 procenta poparacia, ale 0.01 setna wyborców mówi tej parti bee. Ten dziwny dla Ciebie przykład w jakiś sposób odzwierciedla poruszany w tym wątku temat. Generalnie chodzi mi o to, że wypowiadając się w takich tematach biorę pod uwagę większość, a nie wyjątki. Rozumiesz? Mamusiu - jeżeli jest tak jak piszesz, czyli Twoje dzieci są dla Ciebie najważniejsze, poświęcasz im tyle czasu, ile wymagają(a wymagają dużo, wiesz o tym zapewne), dajesz im dobry przykład to powiem Ci szczerze. Padam Ci do stóp. Szanuję takie osoby. Wiesz, piszą o mnie różnie, najczęściej źle. Być może mają rację. Ale w jednej kwestii pozostanę niezniszczalny. Może domyślasz się, o co mi chodzi. A może o kogo. Właśnie o dobro dzieci. Wierz mi mamo, że jak naczytam się w mediach o tym, że np 20 letni ojciec pobił swoje dziecko, bo mu przeszkadzało w graniu w grę komputerową to jedyne co mogę zrobić, to wkładam gazetę w usta i jem tę gazetę. Boli mnie to właśnie, że więcej nic nie mogę zrobić w takiej sytuacji. Że nie mogę "zjeść" tego pseudo ojca! Dostanie wyrok 4 lata max i co? I taki śmieć żyje dalej.

Oczywiście są też wyjątki do mojej tezy(Ale mamo, mówiłem Ci, że od wszystkiego są wyjątki, tak?). Matka 40 letnia zabijała swoje dzieci i rzucała do rzeki. Albo żywe wrzucała. Ale sugerujac się właśnie statystykami, to młodzi rodzice zazwyczaj robią krzywdę swoim dzieciom.

Mając 18 lat, wpadają a potem zdziwieni, że trzeba zmienić tryb życia. Już nie dyskoteki, piwo, tylko pieluszki, usypianie po nocach... A widzisz mamo, ciężko się większości młodzieży odzwyczaić od takiego trybu. I przez to takie moje podejście do tematu. Wcale Ci nie zamierzałem sprawiać przykrości, wierz mi. Żyjesz dobrze, troszczysz się o dzeci, więc o co się martwisz? Moją osobą? Daj spokój, Niech się martwia Ci, o których zobaczę, że się wyżywają na dziecku. Jeżeli przyłapię kogoś na gorącym uczynku, obiecuję, ubiję. Dziecko rzecz święta! Budzisz się rano, widzisz jego uśmiech do Ciebie. Takie niewinne. Też bym tak chciał mieć. Ale ja nie zasługuję. Przyznaję. Ale będę niszczył, co nie umieją się przyznać, że nie zasługują i krzywdzą tym swoje dzieci. Mamo! Proszę, powiedz, że się nie gniewasz na mnie:)

Ps. Mam nadzieję, że przeczytałaś ten post do końca, nawet, jeżeli będzie w postach weryfikowanych. Pozdrawiam!

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście powielono treść posta, który został dodany na Forum w ostatnim czasie, w taki sposób, że treść powielającego posta ma taką samą lub bardzo zbliżoną zawartość i znaczenie do powielonego posta; nie dodawaj w tym samym czasie wielokrotnie identycznych lub bardzo podobnych postów oraz nie rozpoczynaj wątków, które w ostatnim czasie zostały już rozpoczęte lub gdy post rozpoczynający, ze względu na swoją zawartość i znaczenie, może być częścią rozpoczętego już istniejącego wątku.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

Droga mami!(Jaki fajny podpis, brzmi tak uspakająco.) Zgadzam się, że zawsze istnieją wyjątki od reguły. Przysłowie wie lepiej od nas. Tylko mamo zważ na to, że jak są wybory, to partia wygrywająca wybory nie ma 100% poparcia, prawda? Może mieć 99 coma 9 procenta poparacia, ale 0.01 setna wyborców mówi tej parti bee. Ten dziwny dla Ciebie przykład w jakiś sposób odzwierciedla poruszany w tym wątku temat. Generalnie chodzi mi o to, że wypowiadając się w takich tematach biorę pod uwagę większość, a nie wyjątki. Rozumiesz? Mamusiu - jeżeli jest tak jak piszesz, czyli Twoje dzieci są dla Ciebie najważniejsze, poświęcasz im tyle czasu, ile wymagają(a wymagają dużo, wiesz o tym zapewne), dajesz im dobry przykład to powiem Ci szczerze. Padam Ci do stóp. Szanuję takie osoby. Wiesz, piszą o mnie różnie, najczęściej źle. Być może mają rację. Ale w jednej kwestii pozostanę niezniszczalny. Może domyślasz się, o co mi chodzi. A może o kogo. Właśnie o dobro dzieci. Wierz mi mamo, że jak naczytam się w mediach o tym, że np 20 letni ojciec pobił swoje dziecko, bo mu przeszkadzało w graniu w grę komputerową to jedyne co mogę zrobić, to wkładam gazetę w usta i jem tę gazetę. Boli mnie to właśnie, że więcej nic nie mogę zrobić w takiej sytuacji. Że nie mogę "zjeść" tego pseudo ojca! Dostanie wyrok 4 lata max i co? I taki śmieć żyje dalej.

Oczywiście są też wyjątki do mojej tezy(Ale mamo, mówiłem Ci, że od wszystkiego są wyjątki, tak?). Matka 40 letnia zabijała swoje dzieci i rzucała do rzeki. Albo żywe wrzucała. Ale sugerujac się właśnie statystykami, to młodzi rodzice zazwyczaj robią krzywdę swoim dzieciom.

Mając 18 lat, wpadają a potem zdziwieni, że trzeba zmienić tryb życia. Już nie dyskoteki, piwo, tylko pieluszki, usypianie po nocach... A widzisz mamo, ciężko się większości młodzieży odzwyczaić od takiego trybu. I przez to takie moje podejście do tematu. Wcale Ci nie zamierzałem sprawiać przykrości, wierz mi. Żyjesz dobrze, troszczysz się o dzeci, więc o co się martwisz? Moją osobą? Daj spokój, Niech się martwia Ci, o których zobaczę, że się wyżywają na dziecku. Jeżeli przyłapię kogoś na gorącym uczynku, obiecuję, ubiję. Dziecko rzecz święta! Budzisz się rano, widzisz jego uśmiech do Ciebie. Takie niewinne. Też bym tak chciał mieć. Ale ja nie zasługuję. Przyznaję. Ale będę niszczył, co nie umieją się przyznać, że nie zasługują i krzywdzą tym swoje dzieci. Mamo! Proszę, powiedz, że się nie gniewasz na mnie:)

Ps. Mam nadzieję, że przeczytałaś ten post do końca, nawet, jeżeli będzie w postach weryfikowanych. Pozdrawiam!

• w poście powielono treść posta, który został dodany na Forum w ostatnim czasie, w taki sposób, że treść powielającego posta ma taką samą lub bardzo zbliżoną zawartość i znaczenie do powielonego posta; nie dodawaj w tym samym czasie wielokrotnie identycznych lub bardzo podobnych postów oraz nie rozpoczynaj wątków, które w ostatnim czasie zostały już rozpoczęte lub gdy post rozpoczynający, ze względu na swoją zawartość i znaczenie, może być częścią rozpoczętego już istniejącego wątku.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Gość_server
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

server- O czym ty piszesz? O zwyrodnialcach, jednostkowych przypadkach i na ich podstawie uogólniach.Myslisz stereotypowo.Takie przypadki były, są i będą, bo wśród nas są żli ludzie,uposledzenie intelektualnie i emocjonalnie.Takze tutaj na forum.Nie wolno uogólniać.Młodzi ludzie zakładają rodziny, wychowują dzieci i są porządnymi obywatelami tego kraju.Uczciwymi i obrażanie ich nie jest na miejscu.Co z tego,ze wpadli w wieku 18 lat? To nie ma znaczenia.A co? 30 lat temu nie było wpadek, a 100 lat temu nie było dzieci nieślubnych? Jesteś hipokrytą. Czytam tutaj głosy,że przebywanie w kawiarniach z dziećmi jest oburzające.No właśnie daje o sobie znać ta polska zaściankowośc.Za granicą wieczorami całe rodziny wychodzą do kawiarni czy resteuracji posiedzieć, zjeść kolację, porozmawiać ze znajomymi czy przyjaciółmi.Piją piwo i wino-często do obiadu.Na tym polega kultura picia i uczenie dzieci.Wielokrotnie w Hiszpanii ( tam bywam) rodzice z dziećmi dopiero do kawiarni wybieraja się koło 22-giej.Bo wtedy mają czas.I to jest normalne.U nas wszyscy zamykają się w domach, bo przecież chodzenie do kawiarni jest niemoralne i ksiądz to potępia.Ludzie otrząśnijcie sie i nie obrażajcie siebie wzajemnie bo to niczemu nie służy.

Gość_jozek
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 49

nie gniewam sie server. przeczytalam,niestety duzo prawdy w tym co piszesz..niby wiara w ludzi czyni cuda, ale chyba nie kazdy zasluguje na to, by w niego wierzyc.

nie wiem do czego ten swiat prowadzi. z takiej dzieciobojczyni robia celebrytke, tatus ksiazki pisze..to jest chore.. wogole co jest z tymi ludzmi..gdzies tu watek ktos zalozyl,napisal ze po sasiedzku bojki,krzyki,dzieciaka 3mies wyrywaja sb z rak, a ta cala obserwatorka sie zastanawia cz interweniowac..

ludzie co z wami?????????

!!!!!!!!!!!!!

Gość_mami
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 50

gówno Ci do tego :) pozdrawiam

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek;
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

Mam 31 lat,4 dzieci i męża(od 12 lat). Nigdy dzieci nie widziały nas pijących alkohol albo pijanych. Wyjątkiem są wesela. Oboje z mężem lubimy po ciężkim dniu napić się dla relaksu (lampka wina badź piwo, czasem drink).

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 59

co Cie to obchodzi,napisz o tym do tvn w uwadze niech puszacz,zajmijcie sie najpierw soba ludzia przedewszystkim ....dewoty ostrowieckie w tym miescie nic nie wolno zrobic bo przeciez zaraz Ci wymysla kolejny durny watek

• w poście de facto nie złamano Zasad Forum, ale wiele wskazuje na to, że balansuje się na krawędzi Zasad Forum (np.: próbuje się lub realnie dezorganizuje się rozmowę lub funkcjonowanie Forum w ogóle lub w czasie napisania posta; post znacznie odbiega od Zasad Forum, a zwłaszcza od rozdziału "Obowiązujące zwyczaje na Forum", które opisane są w punktach 6 i 7 Zasad Forum); prosimy ponownie zapoznać się z Zasadami Forum.
    Gość_xyz
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 63

Bo uwielbiam piosenki Tego wykonawcy .

pozdrawiam :)

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 9 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -