Gość_M
Dziś, 10:24
nie siej zametu. srednia zostala taka jak byla w zeszlym roku. prezydent wycofal sie z pomyslu podniesienia wymaganej sredniej.
Gdzie znajdę informację o stypendium dla uczniów szkoły podstawowej jak to jest faktycznie z tą średnią czy pieniądze wypłaca szkoła czy trzeba samemu coś załatwiać. W ogóle jestem nie w temacie
Brawo Panie Prezydencie,świetna motywacja dla dzieci i młodzieży do dalszej pracy.
Masz o tyle rację ,źe ludziom co by nie robić,to zawsze jest źle,zawsze jest niesprawiedliwie ,zawsze jest najgorzej.Nic Dodać, Nic Odjąć. Współczuję Prezydentowi.Najlepiej aby stypendiów nie dawał,miałby święty spokój,wszyscy by byli zadowoleni!
I niestety masz rację, opozycję bardzo boli jak prezydentowi coś wychodzi i to dla dobra nas wszystkich.
Zawsze to miasto było dziwne, a może tylko tak się wydaje - 21 miejsce zadowolenia to naprawdę duże dla mnie zaskoczenie. Ostrowczanie myślmy pozytywnie
przeciez to 21 miejsce to sciema. czytales caly artykul?
W szkole w szewnie stypendium dają od 5,20 wiem bo syn dostał, średnią miał 5,25 .Niżej niż 5,20 nigdy nie dostał