Albo te,które po znajomości mają zawyzane oceny i mnóstwo 6, wynikających niekoniecznie z wiedzy.Sprawiedliwe?
jakoś Pan Prezydent nie chwali się swoim nowym pomysłem.
może UM przedstawi zestawienie ile zaoszczędzi na tym nieprzemyślanym pomyśle?
Moim dzieciom zabrakło setnych części.
Szkoda mi ich bo się naprawdę starały.
A nikt nie poinformował, ze średnia do stypendium tak się zwiększy...
Nie chodzi tu o pieniądze tylko o gest ...
Zgadzam się w zupełności,moje dziecko było pewne, że jego średnia jest wystarczająca.Tak jak w zeszłym roku.O tym powinno się wcześniej informować dzieci.Nie byłoby tyle źalu i przykrości.
Nie przesadzaj 11:05, sami nakręcacie te biedne dzieci i uczą się nie dla siebie a dla mam i stypendium. Dajcie im żyć a nie od małego mają zarabiać.
Kto tu nakręca dzieci?? Moje dziecko uczy się dla siebie. Moja córka ma średnia 5,28 i po prostu jest jej przykro. Bo myślała ze jej trud się z rekompensuje. 11:53 chyba ty prxesadzasz
18:24 sama sobie zaprzeczasz. Uczy się dla siebie ale jest mu przykro, że mu za to nie zapłacą.
informacje o średniej do stypendium powinny być ogłoszone na początku każdego półrocza!!!!!!!!!!!!!
Przecież dziecko nie uczy się dla pieniędzy. Moje nawet nie wiedziało o żadnym stypendium. O tym, że je dostanie dowiedzieliśmy się dopiero podczas wywiadówki. Bardzo miła niespodzianka.
14:04 niby nie, ale mamy mają ciśnienie i dzieciaki zakuwają dla 5 i nauczycieli, mamuś a niewiele później pamiętają.
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy w Broniewskim stypendia będą przyznawane? Jeśli tak to od jakiej średniej?
czy w ostrowcu jest juz tak zle, ze trzeba oszczedzac na dzieciach, ktore chca sie uczyc? panie prezydencie? na co pan przeznaczy zaoszczedzone, kosztem dzieci, pieniadze?
9:02 a jakie są warunki w całej Polsce? Wg mnie powinny być takie same. A co do dzieci, to dobrze, że się chcą uczyć. Moja córka kończy gimnazjum, ma wysoką średnią a o stupendiach słyszę pierwszy raz, tzn czytam na tym forum.
Gościu z 9:02 powiem Ci jakie są warunki we Wrocławiu: o tuż stypendia są wypłacane co miesiąc po 200 zł ( nie wierzysz to przeczytaj http://www.wroclaw.pl/stypendia1) a nie jak w Ostrowcu z Bożej łaski raz na półrocze, ooo wielka motywacja po zbóju
12:47 To jednak tylko ostrowiec ; (
To kiedy wypłacą dzieciom stypendia za I półrocze. Coś już wiadomo? Córka za stypendium chce kupić sobie pomoce naukowe do dalszej owocnej nauki :)
średnie są takie same jak były tylko stypendia poszły o 100% w górę.Wypłata koniec lutego początek marca.Takie same średnie będą za II półrocze.Miłej nauki.
Nie, średnie nie są takie jakie były.
Zostały podwyższone, o czym już napisano parę postów wyżej. Informacja potwierdzona na wywiadówce, przez nauczycielkę.
A kwota stypendiów podwyższona na 200 zł.