W podstawówce teraz będzie stypendium od średniej 5,40 w wysokości 200zł. Tak słyszałam.
Całą podstawówkę i całe gimnazjum miałam średnią w granicach 5,7-5,9, podstawówkę i gimnazjum kończyłam z 5,9, i dostawałam 100 zł na miesiąc, nie narzekajcie, 200 zł to już coś.
Zapytałam o średnią od której jest stypendium a nie o jej kwotę:) Czy ktoś może wie?
Akurat nie jest nauczycielką moja mama ;)
Zmieniło się. Nie jestem nauczycielem a dziecko ma bardzo dobre oceny i dostanie stypendium. Po prostu jest zdolne. Przy tej okazji widać jakie ludzie mają pojęcie o życiu. Jak łatwo dorobić komuś łatkę itd. Dla mnie to żałosne.
10:12 nie żadna łatka, ale powiedz czy znasz dzieci nauczycieli, które nie są genialne? Ja nie znam a o dziwo tych naprawdę wykształconych rodziców czasem mają problemy w szkole. Przypadek, wiem.
Przecież dziecko nie uczy się dla pieniędzy. Moje nawet nie wiedziało o żadnym stypendium. O tym, że je dostanie dowiedzieliśmy się dopiero podczas wywiadówki. Bardzo miła niespodzianka.
Kasiu a w którym mieście miałaś 100 zł na miesiąc? Na pewno nie w Ostrowcu
Ja bym tam proponował śrenią 7.0, a co niech się uczą małe robociki...
czy w ostrowcu jest juz tak zle, ze trzeba oszczedzac na dzieciach, ktore chca sie uczyc? panie prezydencie? na co pan przeznaczy zaoszczedzone, kosztem dzieci, pieniadze?
No jak mas z dziecko ze średnią 3,0 to nie zabieraj głosu.
Brawo Panie Prezydencie,świetna motywacja dla dzieci i młodzieży do dalszej pracy.