Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Studniówki 2017 - czemu wszystkie w Bałtowie?

Ilość postów: 56 | Odsłon: 5046 | Najnowszy post
  • Studniówki 2017 - czemu wszystkie w Bałtowie?

Czemu wszystkie studniówki są w bałtowie

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Studniówki 2017 - czemu wszystkie w Bałtowie?

Też się zastanawiam nad tym. Jakaś dziwna moda.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Możecie przecież pojechać do Zapiecka i sami sobie odpowiecie dlaczego.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Powiadają ze najwiekszy lokal w miescie ;) ze gustowny wystroj, fana obsługa , dobre jedzenie......

Gość_ja
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Studniówki 2017 - czemu wszystkie w Bałtowie?

jak by ten baltow i zapiecek to jakis wyznacznik a tu tylko ceny wysokie i nic poza tym bo zaden tam szal

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Mają spektakularną salę balową, tylko trzeba dobre zespoły wynajmować, żeby było się przy czym bawić. Byłem na sylwestrze w Magnacie i mieli super zespół i jeszcze lepszego dja, a w Bałtowie podobno bardzo słabo

Gość_rysiek
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Bylam w Zapiecku i co? Nadal nie wiem czemu tak studniowki.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

jest kilka fajnych lokali w o-c a czemu tam tez nie rozumie pod zapieckiem wysiadasz i prosto w bloto

Gość_pl
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Uważam ze ten wątek nie ma sensu. Gdyby lokal się nie podobal albo gdyby cos bylo nie tak to Ostrowiec nie robilby tam co roku studniówek. To tak jakby ktoś pytał dlaczego w każde wakacje jedziesz nad morze do tego samego hotelu.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Wielkie co roku. Raptem drugi rok z rzędu. Przedtem były w Redzie czy Gromadzie co roku i jakoś nikt nie robił z tego afery.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.Studniówki powinny być w szkołach i kropka.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Bo jaki lokal w Ostrowcu jest w stanie komfortowo pomiescic po 350-380 osob? Mozesz wymienic chociaz jeden?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jakoś do tej pory nie było z tym problemu gościu gościu 16:03.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A co, bywasz na Studniówkach że wiesz jak bywało? Otóż problemy były, w każdym z ostrowieckich lokali, bo taka ilość nie mieści się sensownie w ŻADNYM lokalu w Ostrowcu. Świętokrzyski Dwór był jedną z opcji pewnego roku, ale po szkodach jakie zostały wyrządzone na imprezie wycofał się. Inną opcją jest sala w Kuczowie - ale to daleko. Deal with it, Bałtowski Zapiecek jest w tej chwili największym lokalem w okolicy który jest w stanie bez ścisku pomieścić 400 osób przy stołach i udostępnia wielką salę do tańca. Jak wybuduje się inny, większy lub w podobnych rozmiarach to może tam będą odbywały się Studniówki, a póki co najbliżej Ostrowca wygrywa.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Myślę że nie chodzi o wielkość lokalu. Po prostu jest to miejsce oddające piekny gorski zimowy klimat zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz. Fakt, sala jest na ponad 300 osób ale stodniowki nie sa tak liczne bo nie wszyscy ida na studniowke ze względu na duże koszty. Moje dziecko będzie mieć taki bal dopiero za rok i z całym szacunkiem dla lokali chciałabym żeby studniówki wrocily do szkol. I nie chodzi mi o pieniądze bo nie jest to dla mnie problem. Chodzi bardziej o zachowanie niepowtarzalności balu i o to żeby każdy mógł na niego iść nie z kolega czy koleżanka z klasy celem zmniejszenia kosztów , tylko ze swoim chłopakiem czy dziewczyną. Przepraszam jeśli kogoś tym wpisem uraziłam.

Gość_mama
        Zgłoś
        Odpowiedz

Zgadzam się z mamą z 16.30. Moje starsze dzieci miały studniówki w szkołach i było wspaniale. W przyszłym roku też mam maturzystkę i myślę, że taką uroczystość można zorganizować w szkole z dj-em i rewelacyjnym cateringiem. Słyszałam też, jak jeden z uczestników forum bardzo złe opinie o zespołach muzycznych grających na tegorocznych studniówkach w zapiecku i wysokich kosztach imprezy.

Gość_matka
          Zgłoś
          Odpowiedz

Kochane mamy, nie macie pojęcia o przepisach jakie obowiązują na terenie szkół. Sanepidowskich, przeciwpożarowych i ustawie o wychowaniu w trzeźwości. To one są główną przyczyną dla której nie organizuje się już takich dużych imprez w szkołach.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Bo jest zasada wśród młodzieży i ich rodziców - "zastaw się, a postaw się". Trzeba się pokazać. Zabawa jest na dalszym planie. Nie ma tego uroku i frajdy jak my sami robiliśmy własną studniówkę na nasz wygląd i tak jak chcieliśmy. To była nasza zabawa a nie nauczycieli czy rodziców. Byliśmy już dorośli i my decydowalismy o naszej zabawie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę