Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Studniówki 2016 w Ostrowcu

Ilość postów: 70 | Odsłon: 7868 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Odp.: Studniówki 2016 w Ostrowcu

12:00 bo to impreza dla uczniów i choćby było trudniej ja zorganizować wzięłabym w tym udział, a w cyrku jaki jest dziś na pewno nie pomogę. Nie będę się poniżać do popychadła. Jeszcze taksówki poopołacajcie dzieciom i nauczycielom, a co, stać nas przecież.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                    • Odp.: Studniówki 2016 w Ostrowcu

Brak słów. Totalne niezrozumienie tematu.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

o co tyle szumu? przecież studniówki są dla uczniów nie dla nauczycieli czy rodziców...ci ostatni przychodzą żeby z ochrona pilnować młodzież.Nauczyciele przychodzą coraz rzadziej,a ze strojem każdy chce podkreślić ważność wydarzenia to chyba dobrze?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

organizacja nie jest łatwa nawet w lokalu, bo i menu trzeba dobrać do gustów a czasem nawet do diety ucznia..zdarzają się cukrzycy,alergicy...nietolerujący laktozy..wiec gdy już prawie wszystko zapięte na ostatni guzik ...okazuje się,ze pieniądze nie zebrane...

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

no fakt. A po co alkohol dla młodzieży? Lampka szampana wystarczy a nie psuć rozumu do matury za młody...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Alkoholu w lokalach nie ma na studniówkach. Ale i tak wiadomo, że młodzi coś pewnie przemycą. Zawsze tak było, na szkolnych studniówkach też.

Z drugiej strony - to są już pełnoletni ludzie, mogą sobie kupić alkohol, mogą zamówić drinka w barze - mają prawo.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

08:46 no w sumie dorośli i zapracowali już na tego drinka... Rodzice niestety nie popisują się dziś mądrością.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Mamy kredyty od providenta biorą a restauratorzy mają polewkę. Później się okaże, że się nie opłacało, żarcia mało, dzieci rzygały (oj, nie po alko po jedzeniu) a maturę zda 30%. Ale niech się mamusie pokażą. No i zajęcie raz do roku mają, bo "muszą" zorganizować studniówkę. Żenada.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Co wy z tym pokazywaniem się - macie jakiś problem? Przecież nikt z rodziców nie idzie na studniówkę się pokazać, co za bzdury! Jak tak bardzo chcesz, to przyjdź popilnować imprezy, też będziesz miał okazję się " pokazać", bo widzę, że bardzo Ci na tym zależy.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Jak tu czytam posty to nie wiem skąd tyle nienawiści i jadu się bierze . Ludzie leczcie się ; chociaż co nie którym to już i to nie pomoże . Dzieciaki mają jedno życie ,jedną młodość , jedną studniówkę i maturę tak jak kiedyś my- dziś starsi , więc po co tyle takich komentarzy. Rodzice na studniówkę nie idą - jeśli już to symbolicznie kilkoro rodziców , żeby przypilnować , żeby było ok . Po co tyle komentarzy na temat nauczycieli - tradycja , że zawsze byli i mam nadzieję , że zawsze będą , a głupie komentarze na ich temat psują tylko normalne relacje między nimi i uczniami zupełnie bez potrzeby .

Mam wrażenie , że tak negatywnie wypowiadają się osoby nie mające nic wspólnego z tematem .

Gość_tata
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Może i dziś nie mamy nic wspólnego z tematem, ale nie mam ochoty sponsorować jakiejś głupiej imprezy za pewnie 600zł. Może i mnie stać ale nie lubię robić z siebie idioty i uważam, że studniówka powinna być w szkole, bez żadnego alkoholu. Cóż, jednak dziś rodzice chcą zaimpomować nauczycielom i są w stanie wydać sporo, choćby mieli wziąć kredyt lichwiarski i to mnie mierzi.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Widać, że nie masz o niczym pojęcia. Piszesz byle co byle pisać - a są to same głupoty. Jakie 600 zł - na głowę upadłeś??? Widać, że nie masz dziecka w klasie maturalnej - po co siejesz zamęt, człowieku?

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Nie na głowę 14:37, ale osoba towarzysząca, nauczyciele i może nie 600zł ale i niewiele pewnie mniej. Nie mam maturzysty, moje dziecko to czeka za 2lata, ale moje koleżanki mają i wiem, że to bardzo kosztowne. Przecież osoba towarzysząca za siebie nie zapłaci. Nie piszę o zapiecku, bo akurat nie mam o tym lokalu i cenach pojęcia ale o studniówkach w innych miejscach co nieco słyszałam.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

popieram gosc z 14.37.

Gość_Magda
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 60

Nie masz racji pisząc o jakiś 600 zł,niewiem jak inni, ale ja za studniówkę syna w Zapiecku płacilam 130 zł od osoby.Uważam,że to bardzo dobra oferta.Niewiem czy jest u nas lokal,który za taką cenę zorganizowałby studniówkę.Zastanawia mnie fakt dlaczego najwięcej do powiedzenia mają ci których ten temat nie dotyczy.Zobaczymy co zrobi taka mamusia za dwa lata,czy będzie sama organizować imprezę ,czy także wybierze lokal(może droższy,żeby było się czym póżniej pochwalić przed koleżankami w pracy ;)

Gość_mama
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Każdy lokal zorganizuje za taką cenę studniówkę gościu 16:48 bo to wcale mała cena nie jest. W Zapiecku dodatkowo pojawia się kwestia transportu, za który tak, czy inaczej też trzeba zapłacić. Ja jako rodzic nigdy nie zgodzę się na taką studniówkę.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

9:29 ja również. Kiedyś była to impreza szkolna, dzieciaki bez osób towarzyszących, nauczycielki bez meżów a dziś się mamom w głowach poprzewracało. No ale i młodzież wychowana jak wychowana...I nawet nie ma się czemu dziwić. Ciekawe czy maturę zdadzą, no ale to już nieistotne dla rodziców.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 62

no cóż moi komentatorzy o niczym nie macie pojęcia, po pierwsze jest przepis, wedle którego alkoholu w placówkach oświatowych nie można spożywać a studniówka jak świat światem zawsze była z alkoholem, przypilnujecie młodzież ? żart , i dawno czasy minęły kiedy w szkołach organizowano sylwestry ze względu na ten przepis i dlatego dyrektorzy mają rację bo odpowiadają za swoją placówkę, a w zapiecku jest dlatego bo tam jest dużo miejsca, poza tym to impreza uczniów nie dyrektora ani nauczycieli oni są tylko gośćmi.

Gość_goska
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    9 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -