było super. Jedzenie, obsługa, DJ, humory, atmosfera. Szkoga, że taki bal jest tylko raz
DJ ? nie grał zaden zespoł ? o.O
Dj wcale nie był dobry. Sama muzyka komercjalna. Jego granie nie różniło się od tego co jest puszczane na vivie , czy rmf maxxx. nie polecam.
A gdzie mieliście studniówkę?
DJ puszczal TA CALA MUZYKE KOMERCYJNA na prosbe uczniów ;) ale to juz bardzo pozno kiedy wiekszosc nauczycieli opuscilo studniowke, jezeli ci sie nie podobalo to twoj problem bo od nikogo nie uslyszalem ze bylo beznadziejnie, widocznie nie umiesz sie bawic, pozdro ; *
studniowka byla w gromadzie, ale i tak wiekszosc ludzi spedzzala ta noc na parkiecie ! bylo ekstra !
Najlepsza 100 dniówka!Dobra zabawa, dobra atmosfera! Dj świetnie dopasował muzykę dla młodzieży jak i nauczycieli :D
bylo najlepiej jak się tylko dalo :) no i super DJ! :)
lipna studniowka bylem jedzenie do bani i dj tez na bakier
bylam jako osoba towarzyszaca ludzie takiego niedobrego jedzenia nigdy nie jadlam pieniadze w bloto wyrzucone naprawde
wydaje mi sie że nie da się dogodzić każdemu jednemu to smakuje drugiemu nie tak samo jeśli chodzi o DJ-a ja osobiście wolę zesół ale ogólnie wydaje mi się że nie było zle a jesli chodzi o kawałki które puszczał to było to co jest na czasie jak wszyscy ,co wolał byś kawałki z młodości twojej babci?? dopasował muzykę do uczestników