Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

studniowka 2013 thm

Ilość postów: 18 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „studniowka 2013 thm”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: studniowka 2013 thm

Cóż, chcieliście studniówki w Gromadzie to ją mieliście ;) Może teraz, gdy zmienił się właściciel będzie lepiej.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Studniówka - 2013 r. - THM

W tym roku Broniewski miał studniówkę w szkole. Brawo!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

byłam osobą towarzyszącą, zabawa jak najbardziej udana. natomiast jedzenie było niedobre, nie było co jeść:(

Gość_xyz
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Jak dla mnie to kompletną głupotą jest organizowanie półmetków i studniówek w Gromadzie, od każdego się słyszy że jedzenie do dupy. Koszty studniówki w szkole są takie same jak w lokalu, a warunkio niebo lepsze, moim zdaniem. Studniówkę ma się raz w życiu i powinna być pod każdym względem najlepsza.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

zabawa jak najbardziej udana, super zespół :) jedzenie pozostawia wiele do życzenia... rosół w miare ok tylko mało, mięso bez rewelacji, a najgorszy był SUCHY kotlet... ogólnie mało jedzenia. Kamerzyści i fotografowie bynajmniej od nas zmyli się po 3.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

za moich czasów studniówka w THM-ie była na auli. A swoją klasę mieliśmy na holu - ztobiliśmy sobie tam własne miejsce:) i było REWELACYJNIE.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

No właśnie, ubieranie auli, przygotowywanie miejsca na holu (coś na kształt bunkrów), później sprzątanie. To się wspomina z łezką w oku, a jest co wspominać. Taka studniówka w lokalu nie ma już takiego uroku, macie czego żałować.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Koszty są niemałe, bo wszystkich pos.... ło z tymi balami. Na zasadzie zastaw się a postaw się, mnoży się koszty nie wiadomo po co. Bo musi być w lokalu, pięć dań gorących i jeszcze nie wiadomo co. Kiedyś mieliśmy studniówki w szkołach i było dużo taniej, a przy okazji zgodnie z tradycją. Na pewno skromniej, ale myślę, że wspomnienia mamy wspaniałe.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

kogo masz na myśli mówiąc o 30 osobach bawiących się na krzywy ryj?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

tutaj też było rewelacyjnie, niektórzy czepiają się jedzenia, ok, o gustach się nie dyskutuje, ale przecież nie o jedzienie tu chodzi a o dobrą zabawę, a tego nie zabrakło ;)

Gość_pozdrawiam
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Ja też miałam studniówkę w Thmie nawet zajmowałam się jej organizacją .I nigdy nauczyciele nie płacili za swoje osoby towarzyszące ,jedzenie było pyszne a atmosfera niezapomniana .Dziwne że przez 20 lat mogła być studniówka w szkole a od tego roku nie.Powiedzmy sobie szczerze wątpię że odejście od tradycji leżało po stronie dyrekcji .

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

Oj kochany server kiedyś piszczałeś jak ktoś chciał zdradzić kim jesteś , a sam zdradzasz się na każdym kroku .

• w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Masz całkowitą rację ilcia,miałam studniówke w THMie i wiem jakie to było przezycie samemu dekorować aule....wprawdzie to było ponad 25 lat temu ale pamiętam do tej pory.Myślałam ,że ta tradycja bedzie zawsze ale pomyliłam się i to bardzo ....wielka szkoda .Cztery lata temu mój syn miał tam studniówke i byłam w komitecie dlatego wiem ,że to wola rodziców gdzie ma być impreza a nie dyrekcji.Prawda jest taka ,że jest bardzo dużo pracy po studniówce ale mimo wszystko jako rodzic zrobiłabym to dla syna jeszcze raz.Szkoda ,ze ludzie patrzą na wygode a nie na tradycje.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

impreza w Gromadzie była z tego powodu podobno, że po prostu na holu gdzie siedziały klasy w thmie jechało zapaszkiem z kanalizacji , bo problemy jakieś są, więc głosy, że nie ma co jeść i pić przy smrodku z wc zostały wysłuchane i było w gromadzie

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

wiele sprzeczności, i oczywiste jest że studniówka w szkole byłaby rewelacją. ale tu chodzi o grono, o zabawe z osobami, ze swoją klasą... zabawa była udana, jedzenie... moim zdaniem pozostawia wiele do życzenia. co do ubikacji w szkole, nie byłoby problemu (z tego co wiem nigdy go nie było w poprzednich latach). ale już po fakcie, szkoda że czas tak szybko zleciał :(

Gość_uczennica
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

zgadzam się w 100%

Gość_mat87
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

z tego co przeczytałam to najeżdżacie na wszystkich po kolei ale nikt nie bierze tego pod uwagę że nie wszystkie klasy chciały po za szkołą mieć studniówkę tylko zwyciężyła większość głosów oraz opinia jednej mamusi że jej dziecko nie jest bydłem i nie będzie jadło na holu i nie będzie w ferie dekorowało sami w szkole, a w gromadzie też trzeba było dekorować. Także tu jest tylko wina uczniów że tak się dogadali.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

a teraz odnośnie całej studniówki : świetna atmosfera, zespół muzyczny, któremu nie można niczego zarzucić, uczniowie wspaniale się zachowali, myślę, że grono pedagogiczne, choć nielicznie przybyło bawiło się dobrze. Młodzież THMowska nie zawiodła pokazała, że potrafi się kulturalnie bawić. mimo tak wielkiej porażki ze strony gromady, szalona zabawa tegorocznych maturzystów przy dźwiękach zespołu muzycznego obsługującego imprezę to było coś na co miło było patrzeć z boku. naprawdę wielkie brawa dla grona pedagogicznego i uczniów za umiejętność odnalezienia się w tak niekomfortowej sytuacji i zabawy mimo wszystko.

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 11 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę