Poczucie własnej wartości u panagadulakrytyk, jest oszałamiająco niskie jak widzę, wydaje mi się że nikt Pana do komputera nie przywiązuje i nie karze czytać postów ani tym bardziej na nie odpowiadać lub do nas pisać. A także sądzę że nawet jeśli by Pan zdobył się na napisanie do którejś z nas to pozostało by to bez większego odzewu gdyż zadufani w sobie hipokryci z egoistycznym podejściem do życia to niestety nie ta liga.
Z pozdrowieniami
Jedna z dziewczyn :)
i udało się znaleźć ? :)
Gaduła - o kobietach to masz Ty chyba marne pojęcie z tego co piszesz:) Nie napisałbyś mówisz... dlaczego byś nie napisał? Bo nie umiałbyś poprowadzić rozmowy tak, by zaintrygować czy zainteresować sobą kobietę? Czy może po prostu każda kobieta, z którą się spotykasz jest traktowana przez Ciebie jako potencjalna partnerka i dlatego nie kupujesz kota w worku?
Ja np. lubię przebywać w otoczeniu kobiet, lubię poznawać nowe kobiety, lubię spędzać z nimi czas, poflirtować, ale tylko i wyłącznie w celach towarzysko-rozrywkowych. Jeśli któraś z nich staje się dla mnie nadzwyczaj interesująca, wtedy flirt przybiera na wadze. Nigdy nie ograniczam się do Twojej retoryki, że "z tymi to nie, a tymi nie", bo to tylko świadczyłoby o niepewności siebie i niskim poczuciu własnej wartości. Nie rozdzielam kobiet na superlaski (bo po co pompować im super ego, przecież też robią kupę i są takie same jak my:)) i brzydkie. Warto spotykać się ze wszystkimi, bo to buduje moją wiedzę na temat kobiet, doświadczenia itd. I nigdy nie próbuję przypodobać się kobietom przez wypowiedzi, którymi się im jakoś "podliżę", bo taki facet byłby u nich skreślony. Poprzez pokazanie swojej indywidualności można zdobyć wiele, ale nie poprzez sztuczne ograniczanie kontaktów z kobietami...
Dziewczyny fajny pomysł macie z tymi poszukiwaniami przez forum:) Jak ja sobie jeszcze przez miesiąc nikogo nie znajdę to wezmę z was przykład:)
A tacy hipokryci jak pangadułakrytyk to pewnie sami mają problemy w sferach towarzyskich i dlatego dziewczyny nie przejmujcie sie takimi typami. Podziwiam was za odwagę:)
Pozdrawiam:)
Ja jestem podobno łakomym kąskiem i chętnie sie wybiore ;)
Jeżeli faktycznie masz ochotę potańczyć :) to napisz na któryś z numerów GG podanych w 1 lub 2 poście na forum :)
jestem dziewczyna gdyby wasz kolega nie mial z kim pojsc z checia moge towarzyszyc
podoba mi sie ten temat :) nadal aktualny cze rekrutacja juz zamknięta ? ;> ja jestem chetny jak cos :))
Temat jest jak najbardziej aktualny ;)
mozna wiedziec jaka szkoła ?
Jeżeli chcesz wiedziec, to napisz do jednego z numerów podanych w 1 i 2 poście ;)
dołącza piąta dziewczyna:D
38545258
Wogule założcie portal randkowy tu wezcie sie ogarnijcie!!!
;D dobry pomysł, powiększy nam sie ostrowiec
jezeli jakis chlopak nie ma isc z kim na studniowke to ja pojde
Dziewczyny jak tam poszukiwania? :)
Żadna z nich nie napisała, że szuka miłości, seksu, przyjaźni, "niczego nie szuka, ale spróbuj jeśli masz odwagę" PanieGadułoKrytyku.
Te dziewczyny szukają kogoś, z kim dobrze będą bawić się na studniówkowym balu tańcząc do białego rana. Tak bardzo Cię boli, że w dobie internetu, gdzie korzystamy z niego do pozyskiwania wiedzy, rozmów, wypowiadania swojego zdania na różne interesujące nas tematy, komputer może posłużyć też do znalezienia sympatycznego tancerza?? Ogarnij się człowieczku - jeśli nie jesteś zainteresowany po prostu nie czytaj i pozwól drugiemu tak internetem się posługiwać, jak ma na to ochotę. Dla mnie jesteś pierdoła i tyle. Zazdrosny pierdoła, który, jak to już powyżej ktoś napisał, nie byłby w stanie swoją osobą zainteresować dziewczyn, które watek założyły.
A Wam dziewczyny życzę, by jak najmniej takich pierdół odzywało się na gg.
siemka mam 19 lat i szukam laski na studniówkę może sie któraś skusi co?