masz podany wyzej ;)
moze ten od platnych ruchancow sie skusi he he
To może i server się wypowie, a jakże. Pangadułakrytyk pisze tak, jakby sam w ogóle nie poszedł na studniówkę, takie słowa, jak "musicie być urodziwe, skoro szukacie na forum" od razu świadczą, że jesteś po prostu facetem z kompleksami i po prostu bez... bez męskich cech:) Ale się nie obrażaj czasem:D Dobrze?
Według mnie każdy sposób na pozyskanie partnera na studniówkę jest dobry. Ważne, aby osiągnąć efekt:) Ja ma za to inne, może lepsze sposoby, ale zamilczę o nich. Idę poszukać kartki papieru, ale nie mam długopisu! Ojoj:) YT:D
Agnieszka Ty w każdym poście się wypowiadasz.... :) bardzo intensywna forumowiczka :)
Wiesz mam o czym mowic, wiec i moge sie wypowiadac:ppp
Zazdrosc??
Ktos nowy??? Hmmm kazdy moze sie tu wypoweidziec:pp
smeich na sali jakies laski szukaja kogos na impreze a wy odrazu obzucacie je najgorszym chciala bym widziec jak nie jednemu z was szcena opada kiedy okaze sie ze sa zajefajne heheh
a jak to faceci podszywający się pod dziewczyny? :D
hehe niezle jaja, jak juz teraz sie martwicie o chlopakow na studniowke:D
hiehie nie nie jesteśmy facetami podszywającymi się pod dziewczyny ;P Tomek czasem tak bywa ;P
napisz a na pewno kiedyś dostaniesz ten dowód ;P
partner na studniówke lub inne imprezy!!! 22 lata Chętnie zostane osobą towarzyszącą . Bez zobowiązań. Dziewczyny piszcie na pocztę: konto51111@wp.pl pozdrawiam:)
Kutno łódzkie
adiq547 chcesz odezwij sie na maila fan547@wp.pl
wiesz co na forum moge napisac 3 rodzaje wypowiedzi takie ktore tobie pasuja 2 ktore spasuja tym dziewczynom i 3 swoje powazne aczkolwiek inne zdanie niz wszyscy wiec nie mow mi o mojej wartośći chyba to nie na miejscu .... nie bede ci teraz wytykał ze nieprawda jaki jestem zajedwabisty i wogole dla mnie to nie wazne! a dziewczyny niech szukaja ja bym nawet do niej nie napisał ha!