Jak bardzo wykraczasz poza granicę wiekową?? ;) Jeżeli nie tak bardzo to nie ma mowy o żadnej dyskryminacji :)
35
Mądralo, tak się czasem życie ludziom układa, że nie mają partnera, piękni też. A nawet jeśli założymy, że dziewczyny piękne nie są, to co, nie mają prawa na udaną zabawę studniówkową.
Powodzenia dziewczyny! Ja kobieta, więc nie pomogę;), ale trzymam kciuki za Was, żebyście poznały fajnych facetów i miały miłe wspomnienia ze studniówki.
dajcie znac jak cos na maila michal7524@interia.pl i jak cos dodajcie jakas fotke dawno nie bylem na zadnej zabawie a chetnie sie gdzies wybiore.pozdrowienia
To może i server się wypowie, a jakże. Pangadułakrytyk pisze tak, jakby sam w ogóle nie poszedł na studniówkę, takie słowa, jak "musicie być urodziwe, skoro szukacie na forum" od razu świadczą, że jesteś po prostu facetem z kompleksami i po prostu bez... bez męskich cech:) Ale się nie obrażaj czasem:D Dobrze?
Według mnie każdy sposób na pozyskanie partnera na studniówkę jest dobry. Ważne, aby osiągnąć efekt:) Ja ma za to inne, może lepsze sposoby, ale zamilczę o nich. Idę poszukać kartki papieru, ale nie mam długopisu! Ojoj:) YT:D
napisz a na pewno kiedyś dostaniesz ten dowód ;P
wiesz co na forum moge napisac 3 rodzaje wypowiedzi takie ktore tobie pasuja 2 ktore spasuja tym dziewczynom i 3 swoje powazne aczkolwiek inne zdanie niz wszyscy wiec nie mow mi o mojej wartośći chyba to nie na miejscu .... nie bede ci teraz wytykał ze nieprawda jaki jestem zajedwabisty i wogole dla mnie to nie wazne! a dziewczyny niech szukaja ja bym nawet do niej nie napisał ha!
Gaduła - o kobietach to masz Ty chyba marne pojęcie z tego co piszesz:) Nie napisałbyś mówisz... dlaczego byś nie napisał? Bo nie umiałbyś poprowadzić rozmowy tak, by zaintrygować czy zainteresować sobą kobietę? Czy może po prostu każda kobieta, z którą się spotykasz jest traktowana przez Ciebie jako potencjalna partnerka i dlatego nie kupujesz kota w worku?
Ja np. lubię przebywać w otoczeniu kobiet, lubię poznawać nowe kobiety, lubię spędzać z nimi czas, poflirtować, ale tylko i wyłącznie w celach towarzysko-rozrywkowych. Jeśli któraś z nich staje się dla mnie nadzwyczaj interesująca, wtedy flirt przybiera na wadze. Nigdy nie ograniczam się do Twojej retoryki, że "z tymi to nie, a tymi nie", bo to tylko świadczyłoby o niepewności siebie i niskim poczuciu własnej wartości. Nie rozdzielam kobiet na superlaski (bo po co pompować im super ego, przecież też robią kupę i są takie same jak my:)) i brzydkie. Warto spotykać się ze wszystkimi, bo to buduje moją wiedzę na temat kobiet, doświadczenia itd. I nigdy nie próbuję przypodobać się kobietom przez wypowiedzi, którymi się im jakoś "podliżę", bo taki facet byłby u nich skreślony. Poprzez pokazanie swojej indywidualności można zdobyć wiele, ale nie poprzez sztuczne ograniczanie kontaktów z kobietami...
W OGÓLE zacznij studiować słownik ortograficzny, weź się ogarnij
;D dobry pomysł, powiększy nam sie ostrowiec
siemka mam 19 lat i szukam laski na studniówkę może sie któraś skusi co?
Witam wszystkich. Poszukuję partnerki na Studniówkę na dzień 11 lutego. Miłą, chętną na zabawę i zainteresowaną osobę proszę o kontakt gg 40429023
Mam wasze numery na gg, chcę się odezwać a wy ciągle jesteście niedostępne;/
znalazles juz partnerke? :)
i jak dziewczyny szukające chłopaka na studniówkę? Da rade znaleźc kogoś sensownego na zabawe ?:) znalzałyście ?:))