Dwie dziewczyny szukają partnerów na studniówkę;) . Prosimy o kontakt miłych, sympatycznych i lubiących dobrą zabawę chłopaków w wieku od 19 do 22 lat:)
GG1 38450985
GG2 38440579
Pozdrawiamy ;)
Dwie kolejne dziewczyny również szukają sympatycznych partnerów na studniówkę w wieku 19-22 ;D Kontakt:
gg1 - 37012313
gg2 - 38464684
pozdrawiamy ;D
Dziewczyny skąd taka dyskryminacja "miłych i sympatycznych chłopaków" powyżej 22 lat??;)
To nie żadna dyskryminacja ;D zależy ile masz lat, hmm? ;P
Jak bardzo wykraczasz poza granicę wiekową?? ;) Jeżeli nie tak bardzo to nie ma mowy o żadnej dyskryminacji :)
Piekne i urocze musicie byc skoro na forum szukacie juz teraz partnerow! heh
Mądralo, tak się czasem życie ludziom układa, że nie mają partnera, piękni też. A nawet jeśli założymy, że dziewczyny piękne nie są, to co, nie mają prawa na udaną zabawę studniówkową.
Powodzenia dziewczyny! Ja kobieta, więc nie pomogę;), ale trzymam kciuki za Was, żebyście poznały fajnych facetów i miały miłe wspomnienia ze studniówki.
Zastanawia mnie jedno - czy uroda tutaj jest jakimś wyznacznikiem? A nawet jeśli te dziewczyny nie są piękne to co są gorsze? Mniej wartościowe? Czyt nie mogą iść na studniówkę i sie dobrze bawić? Co za ludzie...grartuluję poczucia piękna a nie wartości:)
Na forum napewno znajda godnych uwagi powodzenia!
Może poza między krytykującymi co popadnie uda im się jednak znaleźć kogoś godnego uwagi... Zresztą dziewczyny piszą że szukają kogoś na studniówkę a nie potencjalnego chłopaka więc uroda nie powinna mieć tu żadnego znaczenia.
"poza" jest zbędne ;)
Panie GadułaKrytyku wszędzie można znaleźć kogoś godnego uwagi. Nawet tu, na forum ;) Jeśli uważasz inaczej to znaczy że Ty też jesteś mało wartościowym człowiekiem? Wydaje mi się, że chyba nie..
A z jakich szkol jestescie dziewczyny???
dajcie znac jak cos na maila michal7524@interia.pl i jak cos dodajcie jakas fotke dawno nie bylem na zadnej zabawie a chetnie sie gdzies wybiore.pozdrowienia
gość_22+ jak chcesz to odezwij sie na gg ;)
Ok podaj nr:pp