SKĄD PRZY WĄTKU O STUDNIÓWCE W BRONKU WZIĄŁ SIĘ Thm
THM to elitarna szkoła w naszym mieście. Tak było, jest i będzie ;)
O Jezusku jakiś fanatyk! i co jeszcze przy okazji tego wątku powiesz o thm? nikogo to nie interesuje ,sorry
thm elitą? no nie powiedziałabym :) fakt faktem - dobre technikum, zdaje się, że o wysokim poziomie nauczania i tej kwestii nie mam zamiaru negować. Ale elita? Nie będę przywoływać definicji 'elity', ale sam fakt, że używasz tego słowa w nieodpowiednim znaczeniu świadczy o tym, że żadna z thmu elitarna szkoła ;]
Pisząc elitarna miałem na myśli właśnie poziom nauczania ;)
To studniówka skończyła się tak wcześnie, paręnaście lat temu orkiestra grała do 5 a do 7 bawiliśmy się bez orkiestry, też Bronek i też Sukces:)
imprezka super, tylko wystrój żółty i za jasno było i jeszcze ta rura kamerzystów jakiś
studniówka zakończyla się około 6, było super i nie ma się do czego przyczepić. Studniówka naprawdę wspaniała.
skończmy temat THMu, bo wątek jest zupełnie w innym temacie. Bronek dobry, nawet bardzo (nie jestem jego uczennica) drugi powie, że Staszic, trzeci że budowlanka. Ile ludzi tyle gustów. Ja byłam w sobotę na studniówce w Broniewskim i była to jedna z najlepszych masowych imprez na jakich byłam. BRAWO uczniowie Bronka ! ;] może wielu przełamało stereotyp, że uczniowie Broniewskiego to same 'przymuły i kujony'.
I znowu samo samo, a przez chwile było tak fajnie i gadaliśmy o dobrej zabawie.
Tak bylo ...juz nie bedzie....() Elita kolego to byla 20 lat temu wtedy THM (teraz nawet nic z nazwy nie zostalo) mogl konkurowac z najlepszymi szkolami tego typu w Polsce, ale dzis sorry wybacz pozostalo tylko wpomnienie i nic wiecej ...kilku nauczucieli o takiej charyzmie....
Kiedy i o której są studniówki 2019 następujących szkół :
1. Bronka- data i miejsce?
2.Liceum Sportowego - data i miejsce?
A gdzie ma bronek? A kiedy i gdzie ma Liceum Mistrzostwa Sportowego?