Jak wrażenia rodziców i samych uczestniczących w zabawie po sobotniej studniówce w Bronku ? :)
jeżeli chodzi o samych uczestniczących, to rewelacja :))
studniówka po prostu SZOK ! najlepsza impreza na jakiej byłam (byłam jako osoba towarzysząca) orkiestra (sukces) zrobiła kawał dobrej imprezy i ogolnie wszyscy! organizacja super dekoracja skromna, z klasą! zyciele też sobie chwalą i bardzo długo się bawili bo gdzies do 3-4. wszystko super świetnie atmosfera extra,życze każdemu takiej studniówki!
PS podziękowania dla orkiestry która nauczyła się NOSSY! <3
Muszę przyznać ,że studniówka była rewelacyjna i chciałoby się jeszcze pobalować.
Studniówka była przecudowna <3 Właśnie NOSSA to chyba piosenka tej studniówki :D
mnie też się podobało, chociaż byłam tylko osobą towarzyszącą. Wszystko było super- atmosfera i to nie tylko ludzie, ale też miejsce- impreza była w szkole aż żal, że już nigdzie więcej w Ostrowcu studniówek w szkole. Zespół polecam każdemu, na stołach dużo, wszyscy uśmiechnięci, przyjaźni nawet nauczyciele chyba zadowoleni
cześć, nazywam się mirella. poznałam na studniówce świetnego chłopaka. byłam po paru kielichach, zapamiętałam tylko, że nazywa się Dżejkob. Macie na niego jakieś namiary laski ? ;D
"nazywam się mirella" ... pewnie blondynka i pustak, jak indiański bęben, czyli "puste i do walenia". Była po "paru kielichach" ... ale język. Mam nadzieje że "Dżejkob" nie jest pustak i jakoś się wywinie z tej znajomości, no chyba że uzna że mirella to Iwon, tzn. Raz i won.
Czy można jeszcze powtórzyć ten bal? proszę?
nauczyciele są bardzoo zadowoleni :-) ! Chyba jak wszyscy zresztą, najlepsza noc. Nie do opisania. Zabawa świetna. Ludzie i atmosfera. ;D Rocznik 93' w Bronku <3
W THMie od zawsze studniówki w szkole były i tak jest chyba do tej pory. Impreza ma wtedy zupełnie inny klimat :)
a w ogóle słyszeliście jej teks przetłumaczony na j. polski ja uważam , ze to jest gorsze niż nasze disco polo. Bo nie powiem na początku tez mi się podobała, ale jak dowiedziałam jak brzmi po polsku to masakra. Nie znajomość języków szkodzi. Kolega stwierdził ,że ta piosenka jest w stylu cztery osiemnastki hehehe
w THM studniówki są w szkole ,ale jest ciasno, dekoracja hali licha i wogóle nic specjalnego.
Ludzie, piosenki do zabawy, są do...zabawy. Nie ma się tu co rozwodzić nad tekstem, lepiej że tak jest ekhem...lajtowy, a nie coś w stylu ,,Jaki żałosny jest ten świat, cieszmy się z małych rzeczy sra ta ta." Są piosenki stworzone do tańca i te dla wygłupów, i właśnie chyba dobrze !
Gościu 13:10 w THM akurat jest spora aula i dużo miejsca na korytarzach. Zapewniam Cię, że w żadnym Ostrowieckim lokalu nie ma tyle miejsca co tam. Studniówka powinna odbywać się w szkole. Te nowobogackie trendy by robić ją w lokalach mi się nie podobają, bo znika cała atmosfera tego balu.. Brawo dla dyrekcji THM za to, że kultywuje tradycje..