Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Strzyżenie psa

Ilość postów: 4 | Odsłon: 7841 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Strzyżenie psa”.
  • Strzyżenie psa

Gdzie mozna ostrzyc psa tanio i dobrze.Prosze opodanie adresu,numeru telefonu.

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Strzyżenie psa

Kapi Zoo na Jana Pawła, dobrze strzyże dziewczyna i ma super podejście do piesków

numer 785455739

polecam :)

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: Strzyżenie psa

niestety w salonie Kaja żle pieski traktuja Pan który obcina wogóle nie ma podejścia do piesków, moja sunia wystraszona stała ,on tylko zimnym głosem stój, stoj, stop, stop , czekałam tylko, aż to sie skończy ,nigdy wiecej tam nie pojde , stres dla pieska niesamowity,pomijając niepochlebną opinie Pan przykłada sie do swojej pracy i ładnie obcina .

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Strzyżenie psa

W pełni się zgadzam! Strzygłem tam dużo razy mojego Yorka, a mówiłem tacie, że on nie ma podejścia do psów... Nie dość, że wychodziła wystraszona to jeszcze jak widziałem, jak on ją ciągnął, jak słyszałem jej piski to miałem ochotę zabrać psa od razu! Aż wyszedłem, żeby na to nie patrzyć i wróciłem jak skończył... Jeszcze specjalnie pytałem, czy dobrze się zachowywała, a ten ż enie było problemu jak gdyby nigdy nic

Gość_Janeqq
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 4 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę