Gdzie strzelacie w Ostrowcu z wiatrówki w limicie. Kiedy będzie u nas strzelnica z prawdziwego zdarzenia by można było bez stresu dziurawić papier.
Pewnie wyrośniesz z tego hobby niż doczekasz się strzelnicy,tak jak w moim przypadku.Więc swoiego Weihrauch-a musisz testować na polach lub lesie
Nie wyrosłem i nie wyrosnę. Mam już swoje lata i nie bardzo mi się uśmiecha że ktoś mnie zakabluje, że pykam na starej strzelnicy w lesie przy ul. Iłżeckiej.Mam nadzieję że obrona terytorialna będzie miała swój obiekt i będzie ogólnodostępny.Może ktoś wie co, gdzie i kiedy wybudują.
Do 17J mogą Cię kablować ile wlezie :))) Jedyny wymóg wg przepisów - masz zachować ostrożność.
Ale ja tam jadę autem i znając moje szczęście to ktoś się doczepi jakiś leśnik albo policjant. Terenówki i quady co rozjechały kulochwyt są nie do złapania więc wyżyją się na mnie.
jaką krótką polecacie tak do 500zł..mam długą Hatsan,a a potrzebuję coś szybkiego na koty i wałęsające się bezdomne psy które już wyczerpały moją tolerancję ..
Zaraz cię zlinczują za ten wpis o kotach i psach.Tylko czekać
Trzeba sobie zlinkować ten post, żeby w razie jakiegoś odstrzelonego zwierzaka wiedzieć skąd pozyskać IP.
2.5 roku odsiadki to dłuuuugie wakacje.
Masz rację. Durni na tym forum jak widać nie brakuje. Miałem nadzieję na rzeczową dyskusję w temacie hobby strzeleckiego, bo wiem iż wiele osób jest tym zainteresowanych, ale jak zwykle znajdzie się jakiś inteligentny inaczej, przez którego każdy bawiący się pneumatykiem na łonie przyrody będzie postrzegany jak kłusownik lub sadysta znęcający się nad zwierzętami. Od bezpańskich psów i kotów są odpowiednie służby więc zgłoś gdzie trzeba i po problemie.