Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Strefa 21 (paintball) - prawdziwe opinie

Ilość postów: 10 | Odsłon: 1650 | Najnowszy post
  • Strefa 21 (paintball) - prawdziwe opinie

Czesc, chcialem bratu zrobic niespodzianke na urodziny i zrobic gre paintballowa, moge go zabrac tutaj (miasto rodzinne) albo w kielcach. Polecacie? Jakies wrazenia?

Dziekuje za sensowne odpowiedzi.

Gość_Damian
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Strefa 21 (paintball) - prawdziwe opinie

Na strefie jest mega, pelen profesjonalizm jak w firmie z dużego miasta. Poza tym to paintball to nie wszystko, gość który się tym zajmuje ma wiele innych opcji, można posmigac na kładach, poszczelac z łuku, ognisko zrobić i w ogóle! Zresztą na stronie internetowej wszystko pisze. Szczerze polecam bo ja tam spędziłem bardzo miły dzień i zbieram znajomych ponownie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Strefa 21 (paintball) - prawdziwe opinie

Organizowałem imprezę firmową 2 razy. Pełen profesjonalizm. Naprawdę polecam.

Gość_Borys
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Ja polecam, super miejsce i pełen profesjonalizm, nie zawiedziesz się. W różnych miejscach już byłem i mało gdzie jest tak dobrze przygotowany teren a ponadto okolica taka ze mozna od razu z quadów skorzystac. Zresztą nie tylko, ostatnio próbowałem się z łukiem i toporkami, super.

Gość_KR
      Zgłoś
      Odpowiedz

a ja nie polecam , w zeszłym roku tam byłem drogo i nudno , a do tego że czy wiście kleszczy pełno .

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Kleszcze

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

ja byłem na takiej imprezie dwa razy. Pierwszym razem wypas, gość robił zdjęcia , były jakieś opuszczone budynki, troszkę lasu. Były scenariusze tzn odbijanie zakładników, obrona bunkra itd. Dużo opowiadać, przeżycie takie że pojechałem drugi raz , a tu lipa. Organizował jakiś inny gościu, przypieprzał się do wszystkiego i psuł całą zabawę. Widać było ,żę gdzieś mu się spieszyło. Dał parę kulek i róbta se co chceta. Szkoda , bo to była moja ostatnia przygoda z paintballem. Także zależy na kogo się trafi. Podsumowując pierwszy wypad 6+, kreatywny prowadzący , zdjęcia (świetna pamiątka), super klimat (można się było poczuć jak na prawdziwej akcji). Drugi raz było na 2- i to ten mierny tylko dlatego że było. Żenada. Skończyłem przygodę , choć tak fajnie się zapowiadała. Choć jest nadzieja, bo podobno w Starachowicach dobrze organizują. Dodam jeszcze że dwa razy byłem ze zorganizowaną grupą około 20 osób, i wszyscy mamy takie samo zdanie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

My bylismy ze 2 lata temu chyba. Gdzies za ostrowiec musielismy jechac. W maju znow zbieram kumpli z liceum. Teraz ponoc cala ta Strefa organizuje sie w Swirnie mi na reke bo to praktycznie ostrowiec. Pozniej tez dostalismy fotki. Mam nadzieje ze i tym razem ten koles zrobi nam fajna imprezke.

Gość_radek
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Kiedyś mieli fajny pintball w tych budynkach fabrycznych w starachowicach, ale teraz już nic nie ma z tego co się dowiadywałem ostatnio, więc chyba spróbuję tutaj. Kiedy jakieś strzelanie będzie bo najchętniej to byśmy się z bratem do jakiejś grupy dołączyli, bo w dwóch to nudno, trzeba więcej osób?

Gość_łysy
      Zgłoś
      Odpowiedz

Bylismy ostatnio na rozpoczecie wakacji. Wystrzelalimy sie za ostatnie pol roku. Miejsce na ognicho maja i drewno dali. Do poznej nocy zesmy sie bawili jak prawie nigdzie. Fotek tez dostalismy. Suupcio Strefa ;)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe