A dużo jest tych niezadowolonych? Ludzie oczekują, że władza spełni ich wszystkie oczekiwania, ale oczekiwania są sprzeczne.
nie tylko niezadowoleni rodzice powinni zacząć to bezprawie
Jak popieram prezydenta w tym temacie to też mam strajkować na ulicy?
Do czego? Wielu mieszkańców o ile nie większość poza rodzicami jest za likwidacją.
Ludzie nie wytrzymują już tego wszystkiego.....
i mają rację... popieram ich w 100%
wyjdz i zobacz a nie bedziesz klikal i udawal ze Ciebie to nie obchodzi
czego Ci rodzice bronią????? nauczycieli bo nie chcą odejść na emeryturę i zajmują miejsca młodym? czy własnego czasu bo nie chce im się odprowadzać dziecka do szkoły zlokalizowanej dalej niż 100 m od domu? Jak dziecko ma się uczyć to będzie się uczyć nie zależnie do jakiej szkoły będzie chodziło a jak nie będzie chciało to i święty nie pomoże.Czy Ci rodzice tak szumnie blokujący zastanowili się że inni pracują i muszą się wywiązać z powierzonych im zadań? np. dostawy towarów itp pobraliście urlopy na te dni czy bezrobotni jesteście? że macie czas na zakłócenie rytmu dnia i pracy innym?
organizator tego cyrku powinien odpowiadać za stworzenie zagrozenia zycia bo tam jest wyjazd pogotowia i poproszę o dane organizatora celem zgłoszenia tego wykroczenia i egzekucji odszkodowania za mój stracony czas(roboczo godzina), paliwo i to ze moje dziecko musiało godz dluzej być z opiekunka a to tez kosztuje
Gościu z 6:3 jesteś żałosny. Starsi nauczyciele nie powinni iść na (wcześniejszą) emeryturę ponieważ są dużo lepiej wykształceni niż młodzi. Teraz każdy kto che może studiować niezależnie od tego na jakim poziomie i z jakimi wynikami zdał maturę, wcześniej tylko ok 8% społeczeństwa miało możliwość studiowania i na uczelnie dostawali się najlepsi. Starsi nauczyciele mają też oczywiście duże doświadczenie zawodowe i dużo lepsze wyniki nauczania niż młodzi. Nie blokują nikomu miejsc, po studiach wybrali ten zawód i mają prawo pracować. Młodzi niech szukaj innej pracy, niech się przekwalifikują. Dobrze że część mieszkańców zmobilizowała się i zaczęła walczyć o swoje prawa, oni tak jak inni płacą podatki, są mieszkańcami naszego miasta i maja prawo i obowiązek dbać o dobro i przyszłość swoich dzieci.